promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az édes mosolyú magyar rádiós műsorvezető mellei kitakarták az egész Lupa Beachet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pordán Petra újabb darabjait mutatta meg a bikinigyűjteményének.

A nyár kiváló alkalmakat teremt arra, hogy a hazai sztárok elbüszkélkedjenek a meleg évszakra való ruhatárukkal, mi pedig lenge öltözetben csodálhassuk meg őket. Ilyenkor azok is reflektorfénybe kerülnek, akiket az év egyéb időszakaiban ritkábban láthatunk.

Közéjük tartozik a Sláger FM rádió bombázó műsorvezetője, Pordán Petra is, akit egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy a nyarat lustizással töltené. A születésnapja környékén, július közepén Tenerifére utazott a férjével, Balogh Tamással, ahonnan a csinos feleség egy vadító piros bikiniben jelentkezett be.

Petra Instagram-oldala azóta újabb pikáns fotókkal bővült, hiszen a műsorvezető is kipróbálta a Balatonon az egyre népszerűbb SUP-deszkázást, és ehhez ismét a „bikavadító” fürdőruháját vette fel, ám a pimasz mentőmellény miatt ezúttal csak a barna hajú szépség lábait csodálhattuk meg.

A napokban Petra pedig a Lupa Beachről jelentkezett be egy pohár frissítő itallal, no meg persze  újra csak bikiniben. Ezúttal egy csillogó türkizkék darabot választott, és mellé olyan mosolyt biggyesztett, hogy a követői rögtön elolvadtak tőle.

„Napfény, vízpart, limonádé, szeplős orr, boldogság. Egy nyári lánynak ilyen a tökéletes vasárnap. Remélem, Nektek is jól telik a hétvége”

– írta a kép mellé a műsorvezető, akit a lazuláson kívül azért is irigyelhetünk, mert nemrég a reggeli rádiós műsorában megkóstolhatta a Huncut Szilva Herceg és a Nagyi kedvence nevű édességeket, amelyeket idén az ország „sima”, illetve cukormentes tortáivá választottak. Petráékhoz egyenesen a kitalálók, Karikó Orsolya és Gyuris László cukrászok vitték el a finomságokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás