promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Petiéket nem érdekelték Ördög Nóra szabályai, szándékosan szembe mentek az Ázsia Expressz műsorvezetőjével
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marics Petiék fittyet hánytak a feladatra, inkább hűek maradtak a nevükhöz.

Marics Petire rájár a rúd mostanában az Ázsia Expressz adásaiban, hiszen pár nappal ezelőtt a bokája ment ki az egyik feladatnál. A párosoknak egy kijelölt szakaszt kellett teljesíteniük úgy, hogy csak a saját maguk elé rakott szőnyegekre léphettek. A VALMAR énekesének vagány oldalát ismerve próbált átugorni szőnyegről szőnyegre, amikor az egyik földre érése nem volt épp szerencsés: a bokája bánta, a fájdalomtól akkorát ordított, hogy talán maguk a stábtagok is megrémülhettek először. Milán is futott oda:

„Mi történt? Kiment a bokád?”

Érződik egyébként, hogy azért a kimerültség, a fáradtság minden versenyzőnél jelen van, emiatt is történhetnek a hasonló balesetek: de azért reméljük, ennél súlyosabb nem lesz az Ázsia Expressz történetében. Szerencsére a népszerű énekes, a tinilányok bálványa jobban lett, sőt, olyannyira élte magát, hogy a következő napi feladatnál már hozta a párosuk a megszokott csibészséget.

Két teli pohár bort kellett volna leszállítaniuk Ördög Nórinak, de a fiúk az út felénél úgy döntöttek, hogy inkább hűek maradnak önmagukhoz és megisszák. Így ezt a feladatot nem sikerült teljesíteniük.

„Ne öntsd ki, inkább igyunk belőle”

- Peti volt a felbújtó, rögtön is ittak az alkoholból egy kortyot, majd annyira belejöttek, hogy hosszas mérlegelés és gondolkodás után megitták a többit is.

„Tesó, itt dőlt el. Egyszerűen hűek kell, hogy legyünk a nevünkhöz. Mi nem vihetünk el két teli pohár bort Nórinak, mert útközben bele kell, hogy igyunk, mert ha nem iszunk bele, nem vagyunk VALMAR”

- tette hozzá Tóth Andi párja, nyugtázva az egészet a végén. Alkohol ide vagy oda, de a srácokat talán azért lehet kedvelni a legjobban, mert végig a valódi énjüket mutatják: nem szeretnének egy hamis kirakatot feldísziteni saját magukról s azzal villogni, mert akkor hátha többen fogják őket szeretni. Igazi mai generáció igazából, mármint a 20 és 30 közötti korosztály: Ez vagyok én, és ha nem tetszem, akkor sem fogom másnak kiadni magam.

Abból is látni, hogy önmagukat adják a fiúk, hogy a műsorban nem először, de ismét melléjük szegődött egy farkaskutya. Imádnivaló jelenet volt, - ami egyébként kimaradt rész, mert a TV-ben nem adták le -: a figyelmesség, az felelősségtudat jelenítődött meg a VALMAR srácokon. Egy forgalmas autópálya szélén mentek, de folyamatosan a kutyát nézték, hogy nehogy kiszaladjon az útra.

És hát tudjuk jól: az állatok megérzik a jó embereket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás