promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Peti nem bírta tovább, kíméletlen őszinteséggel szállt be az Ázsia Expressz celebvitájába
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike szerint Gelencsér Timiék tiszteletlenek és csalók.

Az Ázsia Expressz új évada még csak pár napja debütált a TV2 képernyőjén, de máris ehhez a műsorhoz köthető az év legnagyobb vitája. Egészen pontosan Gáspár Győző, illetve Gelencsér Tímea és barátnője, Balogh Szimi között alakult ki egy kisebb félreértés: az énekes és celeb szerint ők voltak az elsők Beával, Timiék ezzel szemben saját maguknak adnak igazat. Amikor a Holt-tengernél a két páros beérte egymást, Győzike láthatóan teljesen nekifeszült a lányoknak és azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy Gelencsér sportoló, eléggé nincs meg benne a tisztelet, és egyébként is csalók.

„Szégyelld magad, Timella! Azt hiszed, a nézőknek ez majd tetszeni fog?”

- hangzott el Győzike szájából a kiabálás a két lány felé.

A veszekedés este a közös vacsorán is folytatódott, majd a következő rész előzetesében látni lehetett, ahogy Gelencsér játékospárja, Szimi éppen azt mondta a Gáspár párosnak, hogy

„Menő lehet a Gelencsér Timivel majd egy cikkben szerepelni és kapni a kattintásokat”.

Űgy látszik, Sziminek igaza volt, ugyanis a sajtó egyből ráállt erre a témára:

Az majd később lesz látható, hogy Gelencsér barátnőjének a felháborodása mennyire lesz olaj a tűzre, és hogy Győző maga mit reagált az egészre, viszont azt már most lehet tudni, hogy Marics Peti is beleállt Szimibe.

„Nem kell szerintem azért elkezdeni flegmázni. Mindenkit utálni…., szóval kicsit már ilyen kiskirálynős ez a stíl. Nem kell túltolni”

Szimi mindenesetre nem köszönte meg Maricsnak, hogy beszólt a viselkedésére. Ebből is látszik, hogy az Ázsia Expressz stábja elég jó celebeket válogatott össze ahhoz, hogy a műsor izgalmas legyen: főleg a mindennapi veszekedéstől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás