promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini előkapott egy óvszert: „Én is adni szerettem volna Gergőnek valamit"
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Molnár Ninit vagy nagyon kedvelik, vagy nagyon nem, köztes út nincsen.​

A Celeb vagyok, ments ki innen! még mindig zajlik, Sebestyán kontra Vadon Jani ügye a Médiahatósággal még mindig zajlik - elméletileg, aztán meg ki tudja, mert hihetetlen módon nagy lett a csend a kezdetben orbitális nagy zaj után. Mondhatnánk azt, hogy micsoda meglepetés, de szerintem senki sem lepődött meg azon, hogy minden csoda három napig tart... ami nem cseng le három nap alatt, annak vagy jó a marketingje, vagy valaki nem is akarja, hogy feledésbe merüljön.

Miről is van szó? Címszavakban: Sebestyén, Vadon, Celeb vagyok, ments ki innen!, egy kolumbiai 10 éves kisfiú, aki nem tud angolul és csak „díszlet", egy eszközzé vált a kereskedelmi csatorna motorjában, és a gyerekvédelem, illetve a megaláztatás melletti kiállás több hírességtől. Érdemes a következő cikkre kattintani és elolvasni, ha még nem tetted meg:

Egy szórakoztató műsornak a szórakoztatásról kell szólnia, mondhatnánk. A szerkesztők is úgy választják ki az embereket, a celebeket, hogy ők se érezzék rosszul magukat, de a nézők előtt se váljanak unalmassá: lehessen belőlük kihozni a maximumot, ami miatt az emberek többsége nem vált át egyből a másik csatornára, a TV2-re például. A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplők gárdája e szempontból majdnem olyan erősnek tűnik, mint a TV2-n futó Párharc: mindig történik valami, és mindig, napról napra tudják überelni saját magukat a celebek.

Ha már Molnár Nini az egyik adásban az Instagram-követőiről kérdezte telefonon az édesanyját, vagyis hogy lett-e sok követője a platformján, akkor meg sem kéne lepődnünk, hogy körülbelül olybá' tűnik, a divattervező lány mindent megtesz azért, hogy a címlapokra kerülhessen. Curtisnek azonban teljesen más a stílusa, őt nem az érdekli, hogy minél nagyobb legyen a követői bázisa, hogy minél hamarabb elérje a milliós emberek számát, és nem is nagyon tudja hova tenni Ninit, aki kifogásolta az újpesti rapper személyiségét.

A kibeszélések azért ebben a csapatban is mennek, de az emberek már csak ilyenek, nem? Beszélnek egymás mögött, s nem is értik, hogy ez miért rossz, hogy ez miért tűnik kibeszélésnek, ha valójában semmi negatívat nem mondanak egymásról.

„Meg ugye itt a Ninivel most óriási izében vannak, rendezvényben"

– összegezte az egyik társának a rapper, miközben Nini Gergőnek magyarázott a saját fekhelyükön Curtisről:

„Ha még egyszer valamit beszól nekem az Ati, akkor beszélek vele. (...) Meg előadja, hogy mekkora team player, és amúgy k*rvára nem szerintem. Miért szólogatna be az összes katonájának, érted, ha akkora vezető lenne meg csapatember? Ezeket is mind elmondanám neki. Meg azt is, hogy egy p*nci, hogy rányújt a Totemre."

Igazából ez annyira emberi viselkedés: amikor nem tudod hova tenni a másik viselkedését és személyiségét, akkor elkezdesz belekötni. Ha te úgy veszed fel a másik stílusát, hogy az abszolút rosszindulat és folyamatos támadás az irányodban is, és egyáltalán nem őszinte, akkor valójában ott egy kicsit a saját önbizalmaddal is baj van. A szavaknak súlya van, igen: de az sem lényegtelen, hogy miért és hogyan értelmezed éppen akkor a másik szavait.

A végére aztán Nini és Curtis leült egymással szemben, meghallgatták egymást, de nem lett szent a béke. A lány szerint a fiú nem csinál semmit, vagy legalábbis ellentétesen viselkedik: azt mondja, hogy csapatjátékos, aztán a tetteivel állandóan az ellenkezőjét mutatja. A rapper sem hagyta magát, azzal reagált vissza, hogy Nini itteni jelenléte egyelőre csak annyi, hogy itt-ott összefekszik Gergővel, és így akarja magát bent tartani, de a játékok által nem tett sok mindent hozzá a csapat szervezényeihez.

„Ne kelljen már nekem egy lelki sérült, gazdag kislány agyszüleményeit kezelnem"

– foglalta össze a véleményét Curtis Niniről a kameráknak.

Ezzel párhuzamosan Nini megajándékozta Gergőt, mivel kivételesen jól teljesített az egyik feladaton, így a dzsungelboltban vásárolhatott. Egyből arra gondolt, hogy meglepi valamivel a gazdát, hiszen tőle is már sok mindent kapott.

„Ez volt az egyetlen dolog, amit közösen is használhatunk, anélkül, hogy megszegnénk a szabályt"

– közölte a Házasodna a gazdából ismert gazdával a divattervezőlány, majd elvonultak oda, ahol négyszemközt át is tudta adni a szerzeményét. Gergő nem kicsit meglepődött, még a kameráknak is döbbentve mondta el a véleményét:

„Amikor Nini kikapta a zsebéből az óvszert, köpni-nyelni nem tudtam. Azt se tudtam, mit akar velem. Csak szórakozik? Szívat? Én is bevállalós vagyok, de ennyire… ennél egyértelműbb felhívást nem közölhetett volna."

Meglesz a műsor első szexjelenete? Erre mondom vala', hogy lehet, hogy prűd vagyok, de azért - főleg egy bizonyos kor felett is, Nini meg már szintén 30 -, van egy szint, ami alá nem megyünk. TV ide vagy oda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás