promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Catherine Dederick mellbimbóit alig fedte valami, áttetsző ruhában bulizott az X-Faktor sztárja
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Catherine Dederick mindenkit megvadított ebben a bevállalós öltözékben.

Yvonne Dederick lányát, Catherine Dedericket leginkább két dolog miatt ismerheti a magyar közönség: az „ÁLLATOOOK” mém miatt, illetve azért, mert az X-Faktor 10. évadában Mardoll néven olyan dögös produkciókat mutatott a nézőknek, hogy sokan azóta is kontrollálatlanul verejtékeznek, ha eszükbe jut a rapperhölgy valamelyik produkciója – Catherine Dederick amúgy nemrég coming outolt is:

Catherine Dederick már nem egyszer okozott botrányt a hatalmas melleivel, hiszen a legtöbbször rendesen előtérbe helyezi őket, sokan pedig emiatt egyenesen közönségesnek és magamutogatónak tartják őt. Úgy tűnik, hogy a hírességet nem érdeklik ezek a kritikák, hiszen ő szabad, és természetesen azt csinál a testével, amit csak akar – ezt bizonyítja a legújabb posztja is.

Az egyesek által kebelcsodának nevezett Catherine Dederick egy vadító apáca jelmezben ment egy halloweenbulira, az öltözéke pedig igazán bevállalós volt, hiszen teljesen átlátszott a felsője, a mellbimbóját pedig csupán egy kereszt formájú matrica fedte – szóval nem sokat hagyott a fantáziának a celeb ruhakölteménye, ráadásul a poszt kiírása is megért egy misét.

„Bocsáss meg nekem apuci, vétkezett a cicusom”

– írta Catherine Dederick angolul a csábító poszthoz, miközben egy leopárdnak öltözött nővel pózolt.

A cicus persze kétértelmű volt, hiszen az angol szó, amit használt, az a női nemiszervet is jelentheti, szóval nem hazudtolta meg önmagát a fiatal sztár. Tény, hogy rengeteg dicsérő kommentet kapott a bejegyzése, illetve a képei, de azért bőven akadtak olyanok is, akik beszólogattak neki, és ismét közönségesnek titulálták őt.

Itt lehet megnézni Catherine Dederick posztját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás