promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka besokallt? Kutyaürülékhez hasonlította a kommentelőket
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka, aki általában diplomatikus és magasan kiemelkedik a hazai celebvilágból választékos beszédével, lehet, hogy most besokallt, igaz csúnya szót ezúttal sem használt, azonban a rosszindulatú kommenteket a kutyaürüléhez hasonlította. 

A fitneszmadonna egy interjúban arról beszélt, hogy már nem foglalkozik a rengeteg támadással, amelyekkel olykor szembesülnie kell, inkább a családjára és a vállalkozásaikra koncentrál. Ekkor kérdezték arról is, hogy hogyan tud elvonatkoztatni a rengeteg bántó kommentelőtől, amire azt mondta, hogy szerinte csak annak van ideje kommentelgetéssel foglalkozni, akinek nincs élete. Megjegyezte, szerencsére neki gyönyörű élete van, ami nem engedi meg azt, hogy azzal foglalkozzon, hogy máshogy miképpen vélekednek róla.

Úgy folytatta:

„Én pontosan tudom, milyen ember vagyok, és akik engem ismernek, ők is tudják. Aki ismeretlenül vagdalkozik, azzal azért nem tudok mit kezdeni, mert csak az időmből és az energiámból venne el, amit arra fordíthatok, hogy a kisfiammal kimenjek az erdőbe sétálni, vagy megtartsak egy tábort. Én soha nem foglalkoztam azzal, aki lasszóval próbál elkapni és visszahúzni”

Ezzel még nincs vége. Hozzátette, mindig kikerülte azt a bizonyos lasszót és ment tovább, ugyanis ez az időből és az energiából vesz el, így tehát felesleges ezzel foglalkozni. Kiemelte továbbá, hogy mindig, mindenkit erre buzdít, de van itt meredekebb kijelentés is.

„Hogyha látunk egy kutyaürüléket az utcán – ha látjuk, hogy ott van, belelépsz? Nem, nem lépsz bele. Azért nem lépsz bele, mert ha belelépsz, koszos lesz a cipőd, büdös lesz a lábad, elvesz az idődből, energiádból, mire azt lepucolod. Idő és energia. Ki kell kerülni és menni tovább”

- érkezett a csattanós summa a fitnesz koronázatlan királynőjétől. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás