promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka megmutatta a csodás csúcsjárgányát, ettől mindenkinek le fog esni az álla
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka egy igazán gyönyörű kocsival járja az országot.

Rubint Réka már hosszú évek óta Magyarország egyik legelfoglaltabb embere, hiszen nem elég, hogy folyamatosan tartja az edzéseket országszerte, de még az Alakreform táborokat is csinálja, intézi az üzleti ügyeit, különböző helyeken szerepel, és persze családanyaként is minden egyes nap bizonyít – ráadásul hamarosan versenyezni fog a Dancing with the Stars következő évadában is, amiben Andrei Mangra lesz a partnere, akivel jelenleg is ezerrel készülnek a megmérettetésre.

Mivel Rubint Réka szinte folyton mozgásban van, így muszáj, hogy egy megbízható, minőségi autó szolgálja ki az igényeit, hiszen nagy gondban lenne, ha például az úton lerobbanna a járgánya, és emiatt nem tudná megtartani az egyik edzését. Úgy tűnik, hogy a fitneszedző megtalálta a tökéletes négykerekű társát, amit nemrég büszkén mutatott meg a követőinek – nem először.

Rubint Réka elvileg még májusban szerzett magának egy Mercedes-Benz GLE 400 d 4M Coupét, ami a jelek szerint most is remekül kielégíti őt, hiszen már sokadik hónapja használja töretlenül ezt a csodaszép autót a Pappas jóvoltából.

A kocsi listaára a honlapon található dokumentum szerint jelenleg több, mint 35 millió forint, így biztos, hogy valóban egy elképesztő járműről van szó.

Nem véletlen, hogy amikor Rubint Réka kirak egy közös képet ezzel a Mercivel, akkor nemcsak őt, hanem a csodás járgányt is megdicsérik a követői, rajongói. A kommentelők szerint nagyon illik ez a kocsi a hírességhez, így jó választás volt a részéről – de a lényeg, hogy neki megfelelő legyen, hiszen ő az, aki folyamatosan az országot járja vele.

Itt lehet megnézni Rubint Réka mostani képét a kocsijával:

Itt pedig még egy májusi videó, amiben kicsit jobban bemutatásra kerül a jármű:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás