promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi halottak napján sem megy ki emlékezni a volt férje sírjához? Ezzel védekezik az özvegy
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egész Magyaország útra kel halottak napja környékén, sokszor az ország másik felére utaznak, hogy meglátogassák szeretteik sírját, mécsest gyújtsanak és csendben emlékezzenek azokra, akik már nem lehetnek közöttünk. Legalábbis a legtöbben. 

Sokat cikkezett már arról a sajtó, hogy Berki Mazsi még nem áll készen arra, hogy meglátogassa néhai férje, Berki Krisztián sírját. Úgy tűnik, a halottak napja sem ad elég apropót a szomorú özvegynek arra, hogy meglátogassa volt szerelme sírját. Pontosabban, a Ripostnak azt nyilatkozta a kérdésre, hogy készen áll-e arra lelkileg, hogy kimenjen meglátogatni néhai férje sírját, hogy

erről nem szeretne beszélni, inkább magában tartja gyászát.

Hogy a válasz mire utal, és a valóság mi lehet, rejtély, azt viszont biztosan lehet tudni, hogy Berki Krisztián szülei a napokban meglátogatták fiuk sírját, sőt, az édesapa, Berki Ferenc a Borsnak fia halála után - még május elején - azt mondta, sosem gondolta volna, hogy a gyermekét is neki kell majd elbúcsúztatnia. 

Gyász és lelkierő ide vagy oda, azt biztosan lehet tudni, hogy szeptemberben Mazsi egy titokzatos üzletemberrel utazott külföldre, sőt, úgy hírlik, nem puszta barátságról van szó a két ember között. A Blikk akkor azt írta, "Mazsit valószínűleg a szerelme segítette hozzá, hogy egy AMG G63 luxusautóval járhasson, amely megközelítőleg 75 millió forintba kerül". A lapnak egy olvasója küldött be egy képet róluk, és azt mondta:

 "Elég feltűnő volt, amikor az a hatalmas kék G-Mercedes leparkolt, rögtön felismertem az autót. Mazsi és egy izmos férfi szállt ki belőle. Berki özvegyével volt a kislánya is. Nagyon jó kedve volt, láthatóan ki van virulva, a férfi a derekát is átkarolta, úgy tűnik, tökéletes a harmónia, nagy a szerelem. A 2-es terminálhoz igyekeztek, együtt csekkoltak be és utaztak el valahová."

A feltételezések szerint az özvegy azonban már hónapokkal azelőtt is egy férfival ment nyaralni. Berki Krisztián édesanyja akkor az alábbiakat mondta:

"Amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával. Akkor azt mondta nekem, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz. Ezt akkor furcsálltam is, de nem tettem szóvá neki"

- fogalmazott a Blikknek Júlia, akit - a lap megfogalmazása szerint - "már ekkor megdöbbentett, hogy fiának özvegye ilyen hamar túltette magát a gyászon, és négy hónappal később új férfi mellett megtalálta a boldogságot". Korábban egyébként a Promotions is beszámolt arról, hogy Mazsit több támadás is érte, mert gyorsan új párra talált, néhai férje sírjához viszont a halála után nem ment ki. Bárdosi Sándor egy televízióműsorban például elég kemény véleményt fogalmazott meg a luxusfeleségről, sőt öklendezett is, miután Mazsinak sikerült továbbjutnia, neki pedig nem. 

Mazsinak egyébként a néha férje anyukája, Júlia is beszólt, amikor Mazsi azzal futotta körbe a sajtót, hogy megtartja férje vezetéknevét. Szerinte, ha a nőnek arra sincs ideje, hogy meglátogassa Berki Krisztián sírját, nem igazán kéne megtartania a nevét. Főleg akkor nem, ha új szerelemre talált - jegyezte meg a gyászoló édesanya. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás