promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bárdosi Sándor úgy beleállt Berki Mazsiba, hogy vastaps járna érte
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bárdosi Sándor csaknem elhányta magát Berki Mazsi miatt, aztán jól le is alázta.

Mostanra kiderült, hogy a Dancing with the Stars egyértelműen Berki Mazsiról szól. A luxusözvegy eddig mindig veszélyzónába került, de érdekes módon az utolsó pillanatban mindig megmentik ők a nézők. A luxusözvegy eddig Rubint Rékát, Zimány Lindát, és most Bárdosi Sándort ejtette ki. Kicsit fura lenne, ha Mazsi veszélyzónásan menetelne végig az évadon, és végül fél lábbal kiesett versenyzőként nyerné meg a műsort; de ennyire még ne szaladjunk előre.

Berki Mazsi továbbjutásának bizonyára sokan nem örülnek, ahogy Bárdosi Sándor sem, aki nem is próbálta leplezni, hogy mi a véleménye az özvegyről. Miután gratulált neki, kis híján elhányta magát tőle, rájött az öklendezés.

A televízió nézők már nem láthatták, mi történt, miután véget ért az adás, és leálltak a kamerák, de a jelenlévő újságírók szemtanúi voltak, ahogy a birkózó csaknem nekiesett a zsűrinek. Bárdosi először Juronics Tamást vonta kérdőre, hogy mi volt a baja a táncával, majd Ördög Nórát osztotta ki, ugyanis a TV2 műsorvezetője a műsor elején még azt mondta Sándornak, hogy a versenyzők közül ő rá a leginlább kíváncsi; ehhez képest kemény kritikával illette őt. Ezt követően még egy gúnyos megjegyzést is tett, miszerint Facundo Arana után a vak zenészt, Steve Wondert ültethették volna be ötödik zsűritagnak, mert ő ugyanúgy nem látna semmit a produkciókból, ahogy az állandó zsűri sem.

Persze nem csak Sándor idegesítette fel magát a kemény kritika miatt, a birkózó feleségét is rosszul érintették, amit a zsűri a férjéről mondott, ezért az egyik szünetben oda is ment Bereczki Zoltánhoz, hogy megtudja, miért voltak ennyire szigorúak vele. Az énekesnek nem sikerült megnyugtatnia az ingerült feleséget, aki folyamatosan azt magyarázta, hogy Bárdosi nem érdemelte volna meg a kemény szavakat, hiszen szívét-lelkét beleteszi egy-egy produkcióba.

A nézők persze csak azt láthatták, amikor Bárdosi Sándor öklendezett, miután megölelte Mazsit, de amikor már nem forogtak a kamerák, akkor odament a luxusözvegyhez, és azt mondta neki, hogy

„Legközelebb majd én is behozom a kutyám meg a gyerekeim, hogy továbbjussak!”.

A Bors-nak másnap sikerült elérnie telefonon Sándort, aki azóta sem bánta meg egyetlen szavát sem. Elmondása szerint az öklendezés ösztönös reakció volt nála, ugyanis őszinte véleménye van Berki Mazsi gyászáról.

„Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. Meggyőződésem, hogy apám egyébként látott onnan fentről, és mérhetetlenül büszke rám. Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész… Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra”

– fogalmazott a feldúlt birkózó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás