promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pottyantós vécé szagához hasonlították az ételét, Vasvári Vivien aligha tud főzni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zsűrik a főzőműsorokban egyre keményebbek.

Az október 27-i Troll a konyhában című adásban olyan ételt kellett Wossala Rozinának kóstolnia, amibe majdnem belepusztult. Bár erről a Viasat műsorról nincsen tele a média, de attól még létezik: a celebek elfőzőcskéznek, elnevetgélnek maguknak, Rozina pedig elmondja mindenkinek a karakán véleményét.

Ez a legutóbbi adásban sem volt másképp, amikor is Vasvári Vivien, a luxusfeleségként ismert celeb, és Szécsi Zoltán fogása volt a következő kóstoló a zsűriasszony asztalán. A Bestia étterem tulajdonosa már az előtte álló étel szagától kibukott, és ezt Vivien tagadása ellenére is nagyban kihangsúlyozta:

„Ennek pusztító illata van, konkrétan egy pottyantós WC és egy kis aceton, keverve mosogatószerekkel."

Szécsi Zoltán meg sem szólalt, egyedül Vivien próbálta menteni a menthetőt azzal, hogy szerinte Rozina csak rájátszik, ő megkóstolta, és nem is lett ennyire szörnyű az ételük. A majdnem végzetes rosszullét helyett azonban Rozina csakúgy mondta erre a magáét, enyhe mosollyal a szája szélén, mintha nem hinné el, hogy ez az elkészült főétel a celebnek tényleg ízlett:

„Miről beszélsz? Vivien, te mit szoktál enni? Ha ez nem rossz, akkor mi a jó? Nem az a problémája, hogy csíp, hanem hogy borzasztó ízű. Van egy fő íze, ami egyben a mellékíze is, és ez egy nagyon rossz íz. Vivi, ha te erre azt mondod, hogy jó, akkor hadd főzzek neked egyszer valamit légy szíves, hogy megtudd, mi a jó."

Azért arra kíváncsi lennék, hogy Wossala mit főzne Vasvárinak, és a lány utána mit mondana. Mondjuk azt biztos nem, hogy sz*r. Egyébként a női zsűri a maga fanyar és pikáns humorával reklámozta be az adást a saját hivatalos Instagram oldalán, miszerint valaki éppen meg szeretné mérgezni a Troll a konyhában legújabb epizódjában:

A felvételt érdemes visszanézni, ha nem is a luxusfeleség, de Ganxsta Zoliék arckifejezése miatt is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás