promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően sokat fogyott A Konyhafőnök sztárja, Wossala Rozina - így néz ki most a séf
Borítókép:  Profimedia/Wossala Rozina 2018-ban
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök első évadának ikonikus szereplője volt Wossala Rozina.

Akik követik Wossala Rozinát, azok láthatják, hogy egyre vékonyabb. Az RTL Klub népszerű műsorának, a Fördős Zé vezette A Konyhafőnök című szériának az első etapjában feltűnő séf az elmúlt időszakban elképesztő változáson ment keresztül. A 104 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalán a legfeltűnőbb a változás.

A sztárséf amúgy tudatosan döntött az életmódváltás mellett, erről korábban több posztjában be is számolt.

Wossala Rozina amúgy A Konyhafőnök első évadában csak nagyon kevéssel maradt le a dobogó legfelsőbb szintjéről, ám ezek után nagyon is élt azzal, hogy egy ország zárta szívébe. Hamarosan nagyon izgalmas karriert épített a gasztronómia világában.

Étteremt alapított, majd később zsűritagként is visszatért az RTL Klub gasztroműsorába, ahol így most a pult másik oldalán állhatott.

Korábban a Runner's World-nek adott interjújában kifejtette azt is, hogyan fogalmazódott meg benne, hoyg gyökeres változásra van szüksége az életében. A lapnak azt nyilatkozta, hogy rájött, hogy a változásnak belülről kell indulnia, amelyhez először őszintének kellett lennie magához, ezzel együtt pedig bevallja magának azt, hogy mik azok, amelyek nem tesznek neki jót.

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás