promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztetést adott ki az OTP Bank, Lakatos Márk keményen beszólt Majkának
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az OTP Bank figyelmeztette az ügyfeleit, kivágták a Kincs, ami nincs egyik jelenetét, Lakatos Márk pedig beszólt Majkának. Ezekre a cikkekre voltatok a legkíváncsibbak a héten a Promotions oldalán.

Most sem maradhat el a heti hírösszefoglalónk, amiben megmutatjuk, hogy mik voltak a legolvasottabb cikkek az oldalunkon. Kezdjük rögtön azzal, hogy az OTP Bank figyelmeztetést adott ki arról, hogy hamis internetes keresőoldali találatokkal csalnak ki adatokat a banki ügyfelektől az adathalászattal foglalkozó bűnözők, vagy hackerek. Nem csak az OTP-re igaz ez, hanem rengeteg másik magyarországi bankra, amit interneten keresztül szeretnénk elérni.

[[cikk]]

Kevesen tudják, de kivágták Bud Spencer és Terence Hill egyik legjobb filmjének, a Kincs, ami nincs egyik jelenetét, és azóta is így adják a magyar tv-csatornákon. Ez a jelenet később a DVD-re se került már rá.

Lakatos Márk mostanában sportot űz abból, hogy beszólogat a magyar celebeknek. Legutóbb egyszerre ment neki Majkának és Pápai Jocinak, de G.w.M is kapott tőle egy jól irányzott beszólást.

[[cikk3]]

Sebestyén Balázs többször is bajba keveredett már a stílusa, illetve a különböző megnyilvánulásai miatt. Az elmúlt években sokan sejtették, hogy a híresség valójában nem ilyen, hanem csak egy szerepet játszik, most pedig ő maga vallotta be, hogy tényleg nem olyan a hétköznapi életben, mint bármelyik műsorában.

[[cikk4]]

Nemrég fény derült arra, hogy mi lett a sorsa Berki Krisztián és Mazsi közös ingatlanának.

A magyar hírességek közül többen is levetkőztek már férfimagazinnak. Az ország naptárdívája, Kiszel Tünde sem kivétel ez alól: a Tutti Fruttiban szabadult meg a textiltől, és most újra előkerültek ezek a képek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás