promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi mellei büszkén feszítettek a bemutatón, aztán belebotlott Shane Tusupba
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi most találkozott először Shane Tusuppal, mióta szakítottak.

Szabó Zsófi meghívást kapott egy svájci luxusóra márka bemutatójára, aki egy rendkívül szemrevaló ruhakölteményben jelent meg a rangos eseményen. Zsófi egy olyan szettet választott, ami ismét jócskán kihangsúlyozta a melleit, amik büszkén feszítettek a bemutatón; aztán olyasmi történt, amire nem számított.

Ugyanis belebotlott régi szerelmébe és vőlegényébe, Shane Tusupba, akivel most először találkoztak a szakításuk óta. Megerősített sajtóinformációk szerint egyikük sem tudta, hogy a másikat is meghívták erre az eseményre, így aztán a kellemetlen meglepetés kölcsönös volt.

Az egyik vendég azt mondta a Blikk-nek, hogy mind Zsófi, mind Shane figyeltek arra eddig, hogy a különböző eseményeken csak az egyikük jelenjen meg, így elkerülve a kínos szituációt.

„Úgy tűnik, most nem sikerült. (...) A terem két végében tartózkodtak, és nagyon figyeltek arra, hogy még csak a másik közelébe se kerüljenek. Úgy viselkedtek, mint az idegenek, akik egyáltalán nem ismerik egymást. Mindkettőjükön látszott, hogy kínos a helyzet, zavarban vannak, de azért igyekeztek jól érezni magukat”

A kínos találkozóról sem Szabó Zsófi, sem Shane Tusup nem nyilatkozott: utóbbi a menedzserén keresztül azt üzente, hogy örömmel vett részt a bemutatón, egyben megköszönte a meghívást, míg Zsófi PR-osa, annyit közölt, hogy a műsorvezetőt a márka tulajdonosa személyesen hívta meg az estére, ő pedig szívesen elfogadta. Jól érezte magát a bemutatón, és hálás, amiért részt vehetett rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás