promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka egy grizzlymedve erejével ment neki az RTL-nek, innen már nincs visszaút?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka gúnyosan szólt be az RTL-nek, miután a Facebook letiltotta a posztját.

Nemrég Lakatos Márk nagy port kavart azzal, hogy beszólt Majkának és Pápai Jocinak, amiért a legújabb, „Barokk” című daluknak szerinte az égvilágon semmi köze a tényleges barokkhoz, emiatt burkoltan le is ostobázta őket. Majka persze nem hagyta szó nélkül a dolgot, és egy külön posztban reagált a stylist kritikájára:

Igaz, hogy Majka nem intézett konkrét támadást Lakatos Márk ellen, mivel leginkább azt taglalta, hogy a művészi szabadság része volt a címadás, de az írásában szerepelt a „k*csög” szó is, amit ugyan nem negatív, homofób kontextusban használt, hanem példának hozta föl, hogy az egyik zenéjének is benne van a munkacímében ez a szó, de így is sokan megrökönyödtek.

Úgy néz ki, hogy emiatt a Facebook letiltotta Majka posztját gyűlöletbeszédre hivatkozva, a rapper pedig nagyon felbosszantotta magát ezen. Sőt, az RTL-nek is nekiment, amiért a csatorna úgy hozta le ezt a dolgot, mintha ő „lek*csögözte” volna a stylistot.

„A Facebook letiltotta azt a bejegyzést, amit küldtem Lakatos Márknak, itt meg nincs kedvem újra elmondani. Majd hogyha a Facebook egyszer feloldja ezt a tiltást – már pedig fel fogja oldani, mivel semmilyen bántó nem volt benne –, majd megint ott láthatjátok.

Az RTL Klubnak pedig külön köszönöm, hogy ha már a nézettségi versenyt velünk szemben nem tudja megnyerni, akkor legalább valamilyen olyan fölényt próbál kovácsolni velem szemben, ami csupán egy kattintásvadász cikknek köszönhetően nyomokban sem tartalmaz igazságot.

Úgyhogy gratulálok mindenkinek, aki résztvett ebben, hogy letiltson egy olyan dolog miatt, amit el sem követtem. Ez valójában tényleg nagyon PC, és nagyon elfogadó. Azok, akik az éllovasai ennek a dolognak, azok tesznek a legjobban tanúbizonyságot arról, hogy ezt nem így kell csinálni”

– mondta egy TikTok videóban Majka.

Ezek alapján Majkának nagyon rosszul esett, hogy egykori tévés otthona, az RTL így „meghurcolta” őt ezzel a cikkel és címmel, így elég valószínűtlen, hogy valaha is visszatér a csatornához – pedig állítólag nem egyszer volt már erről szó valamilyen szinten.

Lakatos Márk amúgy reagált Majka törölt posztjára, és elmondta, hogy ő még ezek után is inkább nagyzolásnak gondolja, hogy a „Barokk” címet adták a közös daluknak Pápai Jocival:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás