promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges kiakadást okozott L.L. Junior képe, most túlment egy határon?
Borítókép:  youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan felháborodtak azon, amit L.L. Junior csinált.

Manapság többet lehet hallani L.L. Junior magánéletéről, mint a zenéiről, ami nagy szó, hiszen nemrég sokan örültek, mikor bejelentette, hogy hosszú idő után újra összeáll a Fekete Vonat, ráadásul új dalok is érkeznek.

Már egy jó ideje pletykálják, hogy L.L Junior összejött az ismert énekesnővel, Dárdai Blankával, de ez egyelőre tényleg csak szóbeszéd. A minap pedig azzal hívta fel magára a figyelmet az előadó, hogy eladásra kínálta a limuzinját, amiben elképesztő dolgok vannak:

Most újabb nagy port kavaró esethez fűződik L.L. Junior neve, pedig csupán egy ártatlan pillanatról van szó. A híresség megosztott a közösségi oldalán egy képet, amin a kislánya szájára ad egy puszit, ez pedig igazi támadáscunamit zúdított rá a kommentszekcióban, hiszen sokan kiakadtak, hogy ilyet nem illik csinálni, és ezzel túlment egy határon – sőt, valaki egyenesen felháborítónak és gusztustalannak tartotta a dolgot.

Eléggé megosztó téma, hogy egy szülőnek szabad-e szájrapuszival kimutatnia a gyermeke iránt érzett szeretetét, de L.L. Junior határozott véleménnyel van ezzel kapcsolatban – és persze a negatív kommentelők is megkapták tőle a magukét, miközben a rapper reagált a „botrányra”.

„Számomra ez nem megosztó téma. Szanaszét csókolom a kislányom, ahol érem. Szerintem ez tüneményes gesztus, bizonyos korig. Öt-hat éves koráig szerintem rendben van, de nincs erre szabály, majd érzi a lányom. Ha valaki, én biztosan tudom, hogy mennyire rövid az élet, ki kell használni minden pillanatot. Azt üzenem a negatívan kommentelőknek: az összes álszent bek*phatja!”

mondta L.L. Junior.

A híresség sajnos tényleg pontosan tudja, hogy mennyire rövid az élet, hiszen elveszített már egy kisfiút, így érthető, hogy ez a felfoghatatlan tragédia megsokszorozta az érzelmeit a gyermekei iránt – vagyis az ő esetében a szájrapuszi is csak annak a hálának és szeretetnek a jele, amit érez.

Itt lehet megtekinteni L.L. Junior fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás