promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halloweeni dekorációt rendelt az anya a fiának, szexbabát küldtek neki hullazsákban
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ausztrál édesanya megszólalni sem tudott a dühtől, amikor felfedezte, hogy a halloweeni dekoráció, amelyet az interneten rendelt, majd később kisfia kinyitott, egy szexbaba volt. 

Önmagában elég hajmeresztő az interneten halloweeni dekorációnak egy hullazsákot rendelni - amelyben elvileg egy ijesztő holttest műanyag mása van -, hogy az ünnepen az díszítse a ház bejáratát, azonban hajmeresztőbb élmény lehet, amikor a csomag megérkezése után azt először a gyermek bontja ki, és egy szexbabát talál a hullabáb helyett.

A nő állítása szerint férjének és tízéves fiának rendelt egy „ijesztő hamis holttestet egy zacskóban”, hogy feldíszítsék a pázsitot a kísérteties időszakra készülődve.

A kelléknek négy darabból kellett volna állnia, beleértve egy fekete műanyag zacskót, ezüst szalagot, madzagot és egy felfújható, vonások nélküli, egyenes végtagú próbababát, de amikor a fiatal fiú kinyitotta a csomagot, talált egy felfújható babanőt, hajlított karokkal, arccal, mellekkel és természetesen a szükséges bemenetekkel együtt - adta hírül a New York Post.

A feldúlt anya megosztotta történetét egy privát Facebook-csoportban, melynek címe „Ezt kértem, és ezt kaptam”. Amikor néhányan megkérdezték, hogy az anyát miért zaklatta fel annyira a baba, elmagyarázta, hogy a guminő bizonyos részeit nehéz volt kimagyarázni a fiának.

„Halloween dekorációt rendeltem, nem szexbabát! Ez a lényeg"

– magyarázta a csoportban, ahol egyébként elmondta azt is, hogy felvette a kapcsolatot az Amazon eladójával, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a termék „pontosan olyan”, mint amit rendeltek, de 40 százalékos visszatérítést ajánlott fel.

„Pontosan azt küldtük, amit megrendelt, talán nem olyan tökéletes, mint amire számított. A minőség megegyezik az árával, és tényleg jól ellenőriztük”

– reagált az eladó. De az anya még mindig nem volt elégedett, és továbbra is a teljes visszatérítésért és a nyilvános bocsánatkérést követel.

„Nem a pénz a lényeg, küldtél nekem egy szexbabát, és a tízéves gyerekem kinyitotta! Úgy gondolom, hogy a teljes visszatérítés a  megfelelő lehetőség. Nagyon szeretnék nyilvános bocsánatkérést is"

– követelte a vásárló. Az eladó aztán tájékoztatta az anyát, hogy a visszatérítésre sor került, és elnézést kért a „kellemetlenségért”, miközben a vásárló továbbra is kitartott amellett, hogy nem kapott visszatérítést, és panaszkodott a termék miatt.

Nos, a Halloween trükkös időszak lehet, és bár sokan a kísérteties és a szexi közötti határvonalán mozognak ilyenkor, érdemes lehet odafigyelni a sérülékeny, és vékony határokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás