promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most bárki beleshet Megyeri Csilla mézédes mellei közé, csodás a látvány melltartó nélkül
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilla egy mélyen kivágott, kék ruhában villantott látványos dekoltázst.

Az utóbbi hetekben többször is hallhattunk Megyeri Csilláról, hiszen sokak legnagyobb meglepetésére a szerelmével együtt megnyerték az RTL Klub Nyerő Páros című műsorát, ráadásul kiderült, hogy a híresség még a nyilvános szextől sem riad vissza, ezzel pedig rendesen beindította a rajongói fantáziáját – nem csoda, hiszen már többször is szinte botrányt okozott a melleivel, amiket előszeretettel „mutogat” a tévében.

Megyeri Csilla büszke arra, hogy természetesek a mellei, a hódolói pedig imádják minden porcikáját, és mindig örülnek annak, ha a kedvencük villant valamit. Nos, most szerencséjük van ezeknek az embereknek, ugyanis az influenszer megint egy kellemesen szexi képpel örvendeztette meg Instagramon a követőit, ráadásul nem akármilyen dekoltázst tárt az egész ország elé.

Megyeri Csilla nemrég arról értekezett a közösségi oldalán, hogy mennyire fontos, hogy valaki érdekes legyen, hiszen bárkit, bármikor lecserélhetnek – és mindezt egy kék, durván kivágott egyberuhában tette, vagyis szinte mindenkit megbabonázott közben a formás kebleivel, mivel nem vett fel melltartót a figyelemfelkeltő ruhaköltemény alá.

A Nyerő Páros óta egyre többen vannak oda Megyeri Csilláért, ő pedig minden bizonnyal pontosan tudja, hogy mi kell az embereknek, hiszen ezzel a dögös poszttal is nagy sikert aratott, ráadásul volt mögötte tartalom is, szóval mindenki elégedett lehet.

Itt lehet megnézni Megyeri Csilla posztját, ami máris több ezer kedvelést kapott Instagramon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás