promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi balhé: Gáspár Evelin és a szerelme káromkodva estek egymásnak a Párharcban
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gáspár család mindig igyekezett őszinte lenni.

Meg kell hagyni, hogy a TV2 jól összeválogatta a celebjeit a Párharc című műsorban, mert folyamatosan áll a feszültség és dráma a celeb-villában. Eddig Monoki Lehel volt az, aki lassan mindenkivel sikeresen összerúgta a port, mert Varga Viktor szerint nem érti a játék lényegét és rá kéne már jönnie Lehelnek, hogy nem a sportpályán van:

Az október 26-ai adásban volt egy nyelvtant felmérő feladat, ahol a pároknak súlyt kellett cipelniük és csak akkor szabadulhattak meg tőle, ha megszámolják az előttük álló táblára felírt szövegben, hogy pontosan hány helyesírási hiba van benne. Az első kérdés a jól ismert egyenlőre vagy egyelőre volt, amit valljuk be, vannak olyan helyzetek, amikor még a legtökéletesebb helyesírói is elgondolkozik rajta.

Gáspár Evelin és párjának sem ment igazán zökkenőmentesen ez a feladat, olykor már Stohl Andrásnak kellett egy kicsit segítenie, és a feladat után Attila ki is akadt a kedvesére,

„Iskolába jársz, b*szd meg, Amerikában, és nem tudod ezt! Te vagy a tanult asszony, nem én!"

- kezdte a férfi, mire Evelin már-már sértődötten, de teljesen természetesen hozzávágta, hogy és? „nem tudtam soha helyesen írni! Hát mi vagyok én?" Attila erre a fejéhez vágta és enyhe célzás volt a hangjában, hogy hogyan lehet ez, mikor vagy húsz iskolába járt külföldön a lány. Győzike lánya erre csak felpaprikázta magát és próbálta leálítani a párját,

„Ezt ne vágd már a fejemhez, mert ez gusztustalan. Tudod?"

Mondjuk, az Amerika egyetemeken főleg angolul kell jól helyesen írni, és lehet, hogy abban viszont Evelin kiváló lett volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás