promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban ilyen volt Meghan Markle és II.Erzsébet kapcsolata, vagy hazugság az egész?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

180 fokos fordulatot vett Meghan Markle.

Amíg II.Erzsébet élt, Meghan Markle kétféleképpen nyilatkozott róla: vagy sehogy, vagy támadóan. Amióta a kiráynő elhunyt, Meghan és Harry egyre jobban azon vannak, hogy minden negatív véleményüket vagy abbéli terveiket, hogy a királyi családról lehúzzák a piszkos lepedőt, próbáljanak meghíúsítani. Persze ebben már Harry partnerére is akadt, mivel Károly király nem rettegne vissza attól, hogy lefizesse a kisebbik fiát annak érdekében, hogy ne jelenítse meg az életrajzi könyvét:

Mennek az oda-vissza játszmák, Károly-Kamilla-Katalin és Vilmos herceg szűk családi köre egy hivatalos képpel tudatta, hogy már nincs Harryéknek visszaútja a családba: ha egyszer lemondtál a kötelezettségeidről, akkor ne akarj visszajönni oda, ahol látszólag utáltál lenni. S valljuk be, kicsit azért logikus volt a királyi család véleménye és határozottsága. Mi magunk sem szeretjük, ha valaki elmond mindennek minket és gyülőlettel beszél rólunk akár a hátunk mögött is, majd eltelik pár hónap és/vagy év, és azon kapjuk magunkat, hogy az illető hirtelen bármit megtenne, csak újra legyünk vele jóba. Mire fel? Hány esély van bármilyennemű kapcsolatban? Hol kezdődik a határ a szeretet és a kihasználás között?

A Netflixnek is valami hasonló volt a problémája a PageSix forrásai szerint, miszerint

főleg az okozott gondot, hogy amit Meghanék mondtak a kamera előtt, nem mindenben egyezik meg a herceg által írott, hamarosan megjelenő könyv tartalmával.

Tehát homályosan és diplomatikusan arra akart kilyukkadni a népszerű médiaszolgáltató, hogy észrevették Harryék történetében a kisebb ferdítéseket. Bár azt nem tudhatjuk, hogy ezek a hamismorzsák miben és hogyan nyilvánulnak meg, de mivel a királynő halála és temetése után Meghanék mindent elkövetnek, hogy szépeket mondjanak II. Erzsébetről, így lehet sejteni, hogy kiről sztoriztak a legtöbbet a Netflix dokumentumfilmben-, illetve Harry könyvében. És az is világos, hogy nem pozítiv szereplő volt a saját kis történetükben, viszont ebből arra lehetne következtetni, hogy az egész életrajz és film mind csak egy jól irányzott bosszúhadjáratként jött létre Meghan és Harry fejében. Most pedig próbálnak mindent eltörölni, csak ugye nem tanulnak a saját hibájukból: ha már egyszer elkezdtél valamit, ne fordulj vissza gyávaságból, hanem akkor már told végig. Így vagy úgy.

A most megjelenő Variety interjú egyébként hetekkel II. Erzsébet halála előtt készült el és jelent volna meg. Csak mivel történt, ami történt, így Meghan megkérdte a szerkesztőket, hogy pár részletet, ha lehet írjanak át, mert szeretne ebben az anyagban teljesen őszintén tisztelegni a királynő emléke előtt. Így az egész cikk olybá' tűnik, mint egy túlcsordulás, amikor a mindig szerető menyecske odáig és vissza van az anyósától: csakhogy ezt mindenki tudja, hogy nem igaz.

II. Erzsébetet Meghan az említett interjúban a női vezetőség legcsodásabb példájaként emlegeti, és kihangsúlyozta, hogy elég bonyolult időszak volt ez az elmúlt néhány hét, de Harry igyekszik optimistaként előre tekinteni, és az vallani, hogy nagymamája végre Fülöp herceggel lehet,

- foglalta össze röviden Meghan mondatait a JOY a Variety interjú nyomán.

Vajon a Netflixnek igaza lesz, és az egész csak hamis képzelet volt Harry és Meghan részéről, s valójában teljesen más történt a királyi családban, ami miatt kiléptek onnan? Vagy Meghanék ennyire rettegnek belegondolni abba, hogy végleg a királyi család neve és hatalma nélkül éljék a hétköznapi életüket? Amit természetesen ők akartak... De van egy sandagyanúm, hogy se a könyvből, se a dokumentumfilmből nem lesz semmi se: ha egyáltalán léteztek is valaha, és nem csak kitalálás volt az egész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás