promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nininek romantikus pillanatokat okozott egy WC-ülőke: sose hinnénk el, ha nem a dzsungelben történne
Borítókép:  RTL (screenshot/Celeb vagyok ments ki innen!)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Celeb vagyok ments ki innen! egy jó nagy adag ármány és szerelem.

Amikor bekerülsz egy ismeretlen társaságba egy még ismeretlenebb helyzetbe, akkor az első sokk után rögvest barátkozni kezdesz, hogy mindenkit azért egy bizonyos szintig megismerj. Nem leszel mindenkivel azonnal örök barát és a legszorosabb szövetség, de ki fog alakulni az, akivel el tudod képzelni ezeket. Lesznek olyanok, akikkel nem találod meg a közös hangot, és lesznek olyanok, akiket mintha ezer éve ismernél már. Olyan is lesz, akivel más lesz a levegő, akit kicsit nem tudsz hovarakni, de azt érzed, hogy nincs is rá szükség, mert pont jó minden, ahogy van: ilyen egy kicsit a Celeb vagyok ments ki innen! bimbózó románca is, Molnár Nini és Múcska Gergő között.

A legutóbbi adásban, amit a már sima és egyszerű hárombetűs RTL fel is töltött már videó formájában, ez meg is mutatkozott. Ez a kezdetleges szerelmi légyott, amikor éreznek valamit, csak még nem tudják, mi is az: talán mert nem merik elhinni az egymás közti harmóniát, vagy egész egyszerűen úgy vannak vele, mint egy kicsit a nézők is, hogy az egész csak színház a TV-ben, szövetség keresés azért, hogy minél tovább bent maradhassanak, és valójában nem készül semmiféle románc.

„Gergő tényleg annyira egy tiszta lélek, és érdekes ez a helyzet, amiben vagyunk, hiszen nyilván van köztünk valami különleges. De szerintem semelyikünk sem gondolja azt, hogy ez így mükődhetne,"

- foglalta össze a véleményét Nini a kameráknak négyszemközt a jövőbeli kapcsolatát Gergővel. A fiú is megtette ugyanezt, kicsit pozítivabb képet festve magukról,

„Ninivel nagyon jól elvagyunk, jókat nevetünk, szórakozunk és valahogy mindig megtaláljuk egymás társaságát. Nem mondom, hogy nem játszottam már el a gondolattal, hogy... hiszen teljesen olyan érzésem volt, hogy itt is valaki törődik velem olyan Isten igazán, és lehet, hogy ez az egész működne a való életben is,"

- de hozzátette, hogy egyenlőre csak a gondolatok forognak a fejébe, majd minden úgyis kialakul idővel. Gergő úgy néz ki, hogy nem csak a levegőbe beszél, hogy a szavak mögött nála tényleg tettek is vannak, mivel ott a dzsungel közepén hirtelen megajándékozta Ninit, amibe a lány teljesen belepirult, mondván, hogy még sosem kapott ennyire jó ajándékot.

A dzsungel másabbak a körülmények, mint idehaza: más lesz a prioritás is. Ami ott felér egy kincsesládával, az itthon egy teljesen semleges és hétköznapi dolog. Gergő egy WCülőkét adott Nininek, mire a divattervező teljesen meghatódva attól, hogy valaki így törődik vele és figyel rá, a következőket mondta:

„Nagyon cuki vagy, Úristen, nagyon értékelem.”

A romantika mértéke teljesen megváltozik a dzsungelben, de ahogy a lány fogalmazta meg, az volt igazán megható és szívhezszóló, hogy van valamennyiük és ebből a fiú ráköltött, pedig nem is kellett volna. A gondoskodás jelének látta, annak, hogy otthon érzi magát mellette egyre jobban.

Vajon akkor az, amit eddig mondott Molnár Nini, hogy a valóságban nem mükődhetne a közös kapcsolatuk, csak félelem volt és tényleg meglesz a Celeb vagyok első szerelmespárja?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás