promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb botrány: Meghan Markle bevallotta, hogy egy időszakban a melleivel keresett pénzt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegné fiatal színésznőként sok mindent elvállalt.

Meghan Markle ma alighanem az egyik legirigyeltebb nő a világon, hiszen a brit királyi családhoz tartozó, gazdag és befolyásos férje, Harry herceg révén aligha lehetnek napi gondjai. Nem volt ez azonban mindig így, és most a másfél évtizeddel ezelőtti életkörülményei miatt kényszerült magyarázkodásra.

A hercegné akkor még nem volt hercegné, hanem a filmproducer Trevor Engelsonnal randizott, aki jó pár évvel később feleségül is vette. Meghan igyekezett ugyanakkor a saját lábán is megállni, így kapott színésznőként aprócska szerepeket, sőt az a hír járta róla, hogy „yacht girlként” néha ágyba bújt egy-egy producerrel, rendezővel vagy színésszel is, hogy előmozdítsa a karrierjét.

Meghan önkritikusan ma már úgy látja, hogy mutatós, de butácska nőként volt akkoriban elkönyvelve. Lényegében emiatt hagyta ott a Deal or No Deal című műsort is (ez olyasmi, mint az Áll az alku Gundel Takács Gáborral), ahol szinte emberszámba sem vették.

Fotó: Profimedia

2006-ban és 2007-ben összesen 34 epizódban szerepelt, és igazán nem bíztak rá sokat, hiszen neki kellett kinyitogatnia a nyereményösszegeket rejtő aktatáskákat. Mint elmondta, hálás volt a munkáért, hiszen így fizetni tudta a számláit, lelkileg azonban eléggé megtörte.

Kis túlzással úgy bántak velük, mint az eladni kívánt rabszolgákkal, barnító spray-vel kellett egzotikusabbá varázsolni magukat, és a melltartójukat is rendszeresen ki kellett tömniük, hogy a férfinézők azon legeltethessék a szemüket.

„Azt akarom, hogy a lányunk magasabbra törekedjen. Igen, azt akarom, hogy az én Lilim tanult és okos legyen, és legyen ezért büszke magára”

– jelentette ki a hercegné, és a szavain kissé értetlenkednünk kell, hiszen az említett gyermek, Lilibet a nemrég trónra került III. Károly unokájaként aligha fog bármiben is szükséget szenvedni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás