promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fotó terjed Meghan Markle-ről a neten, most a fél világ erről beszél
Borítókép:  Profimedia/illusztráció(Images / Polaris)/Pool
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Időnként igazán izgalmas fotók kerülnek a nyilvánosság elé. Ez most egy ilyen pillanat.

Az utóbbi időben is elképesztően sok sztori tárul a nyilvánosság elé Meghan Markle-ről és Harry hercegről. II. Erzsébet halála után úgy tűnik, hogy van cenzúra is a páros életében, mivel eddigi terveiken változtatni kényszerülnek. Úgy volt, hogy Harry herceg memoárja is napvilágot láthat még az idén, és korábban egy dokumentumfilmről is szó volt, amely a Netflix kötelékében lát napvilágot. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a film és a könyv is csúszni fog.

A könyvet sok szakértő is a Meghan Markle és Harry herceg-saga következő nagy dobásának gondolja, amely új megvilágításba helyezhetné a nyilvánosság előtt a brit királyi családot.

Ám az új érában is folyamatosan előszednek mindenféle régi dolgot a hercegné régi életéből, amikor még bizony színésznőként és modellként élt a showbizniszben. Legutóbb például egy olyan fotó került fel újra az internetre, amely akkor készült, amikor Meghan egy tévés vetélkedőben játszott. A hercegné a magyarul Áll az alku névre keresztelt vetélkedő amerikai változatában tűnt fel egykor. A képet az internet azután hozta elő, miután egy műsorban beszélt élete ezen időszakáról, amikor egy ideig a műsorban egyike volt azon modelleknek, akik nyitogatták a táskákat.

Meghan Markle a műsorban arról is beszélt, hogy nemrég találkozott újra ezekkel a felvételekkel, amelyek még 2006-ban készültek a gyönyörű hercegnéről. A képek amúgy a Today.com-on is elérhetők, IDE kattintva.

De nem sokkal rá már a YouTube-ra is feltöltötték a felvételeket:

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás