promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M nem tekinti negatívnak a felé irányuló unszimpatizálást, de azért beszólt mindenkinek
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M-nek a zene terápia.

Az „Ezt dobta a gép" most jelent meg, a rapper pedig, a Párharc állandó mindent is kimondok és senkivel szemben sem hagyom magam Varga Márkja nagyon elégedett vele.

 „Minden összeáll a klipben, és amikor a refrént éneklem, vagy legalábbis valami halandzsa angollal csináljuk, az egész valami hihetetlen nagy WOW lesz,”

- foglalja össze a BLIKK exkluzív interjújában G.w.M azt, hogy hogyan is készült a dal és maga a klip.

„Egyébként így a POP-szférában, illetve rap-szférában vagy ebben a kettőben köztudott, hogy nagyon hamar elkészül egy-egy dal”

- folytatta, és azt is többször kiemelte, hogy mindig említi, hogy a Megcsináltalak című klipje óta nem nagyon volt premier, hiszen kicsit visszább vett amiatt, hogy a magánéletét egy kicsit rendbe tegye és elrendezgesse jó irányba. Ebből kiindulva brutális dolog szerinte az a fogadtatás, amiben a hallgatói fürdetik őt,

„mióta ez emberek tudják, hogy premier lesz, szinte felrobbant az Instagramom. S talán épp ezért, amikor vannak a negatív emberek vagy azok, akik degradálni akarnak, ez onnantól kezdve úgy elillan. Abszolút nem érdekel a negatív hozzászólás, ha a zenét tekintem”

- nyomta meg a zenét tekintem kifejezést, s ebből némán is lejött, hogy azt viszont nagyon is megsínyli, amikor nem pozítivan beszélnek a magánéletéről vagy épp róla. De erre nem tért ki, inkább a karrierjéről nyilatkozott,

„mert a zene az nekem önkifejezés, az nekem akkora szerelem, hogy én nem azért zenélek és nem azért kezdtem el zenélni, hoigy én ebből megéljek vagy bármi hasonló. Nem, nekem ez mindig terápia volt”

Az említett új videoklipet a YouTube-on már több mint negyedmillóan megnézték, pedig alig két napja van kint.

„Egy alap unszimpátia van az emberekben felém, amit nem feltétlenül gondolok úgy, hogy rossz. Azért Magyarországon én úgy gondolom, hogy egyébként van egy ilyen alap depresszív hajlam vagy inkább hangulat így az egész országban sajnos, mert amikor mondjuk külföldön vagyok én ezt ott ennyire nem tapasztalom”

- ilyenkor, amikor G.w.M ilyen mondatokat mond, kicsit azért úgy vagy vele, hogy mi a franc történik itt? Ezzel a sráccal értelmesen is el lehet beszélni? Mert azért lássuk be, hogy az ember hajlamos arra, hogy elhiszi azt, amit a média egy-egy celebről közvetít: ha túlnyomó részben a butaságot és a botrányokat, akkor nem fogod megkérdőjelezni, mert minek tennéd, csak egyszerűen beteszed az adott embert a hülyeség dobozba.

„Egy ilyen nagyon karakán, magabiztos, alfahím karakter vagyok a privát életben, a zeneiparban, mindenhol, ez a nagyon megmondom. Emellett van egy imidzsem, én nagyon szeretem a luxust, mert nagyon sokáig nem engedhettem meg magamnak”

- saját magáról is megvan az önvéleménye, ahogyan a végén azokról az emberekről is, akik nem éppen szívlelik őt. Nem az a személyiség, aki kétségbe esik attól, mert 30.000 ember mellett van többszáz, akik kifújolják őt.

„Szerintem alapból az emberekből vagy nagyon jót vált ki, ami azt jelent, hogy honnan hova lehet fejlődni és mennyire nem kell a rossz dolgokba kapaszkodni, vagy elzülleni vagy bármi hasonló. Vagy azt váltja ki, hogy „na, ez egy igazi gyökér, nézd meg tele van pénzzel és mit csinál, sír a szája." Pedig ugyanúgy ember maradsz, csak nyílván én egy ilyen karakter vagyok, egy ilyen figura, ez vagyok én: valaki vagy imád, vagy vannak azok, akik ujjonganak rám, azoknek meg egyem meg a szívét”

Bár van egy olyan sor az új dalban, miszerint „majd egyszer boldogok leszünk," így nem tűnik olyan vidám szövegnek, inkább olyannak, ami egy stagnáló életszakaszt ír le: amiben nincs szomorúság, sem boldogság, egyszerűen csak túlélésre játszanak a szereplők. A fenti Blikk interjúban talán épp ezért G.w.M az elején kikötötte, hogy ez a dalszöveg már rég megíródott, kivétel a refrén, mert azt most írta hozzá. Ez nem tudom, hogy mennyire ad más színezetett az egésznek, én mindenesetre elgondolkoztam azon, hogy G.w.M élete most tényleg olyan kiegensúlyozott-e, mint amilyennek manapság folyton beállítja...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás