promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita teljesen levetkőzött, és a fél ország megcsodálhatta az elképzelhetetlenül hegyes mellbimbóit
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell-színésznő a Playboynak mondott igent a karrierje csúcsán.

Két évtizeddel ezelőtt Görög Zita valódi világsztárnak számított. A ma is csupán 43 éves modell-színésznő Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Államokban is gyakran lépett a kifutóra, sőt még olyan filmsikerekben is kapott néhány másodperces szerepet, mint a Mátrix: Újratöltve.

A barna hajú szépség a 2001. szeptember 11-i terrortámadás után hagyott fel nemzetközi modellkarrierjével, utána már képtelen volt New Yorkban maradni. Ma is Magyarországon él, és meglehetősen aktív a közösségi médiában.

A rajongói még biztosan emlékeznek arra, hogy Zita 2004-ben (vagyis 25 évesen) levetkőzött a Playboynak is. A magyar kiadás főszerkesztője akkor úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy profi félaktokat készítenek majd, vagyis a bugyi biztosan fennmarad.

Ehhez képest a gyönyörű modell már a címlapon sem viselt semmit, a belső oldalakon lévő képektől pedig mindenkinek tátva maradt a szája. A melleit lényegében az összes fotón közszemlére tett, alul azonban mindig diszkrét takarásban maradt, így lényegében teljesítette az előzetesen tett ígéretet.

„Már körülbelül négy éve harcolok azért, hogy a Playboy felkérésének eleget tudjak tenni, ugyanis én csak speciális feltételek mellett vállalnék el ilyen munkát… Igazság szerint nem voltam elégedett a magyar Playboy eddigi fotóival, szerintem elég csúnyák. Első ránézésre meg lehetett állapítani, hogy melyik képek származnak az amerikai és melyek a magyar kiadásból. Ezért kizárólag olyan fotóssal, sminkessel és stylisttal vagyok hajlandó együtt dolgozni, akiknek a munkájával elégedett vagyok. Másik kikötésem az, hogy kizárólag félaktot vállalok”

– nyilatkozta akkoriban Zita, mielőtt végre megvalósulhatott a közös munka a leghíresebb férfimagazinnal. Végül mindenki elégedett lehetett, hiszen abból a lapszámból nagyjából 50 ezer példányt adtak el az újságárusok.

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás