promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa élete legrövidebb szoknyácskájában mutatta meg a formás lábait, elképesztő a látvány
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsánál talán nincs is dögösebb sztáranyuka jelenleg a képernyőn.

Demcsák Zsuzsa már hosszú ideje a magyar televíziózás egyik legcsinosabb műsorvezetője, de talán most, 44 évesen van élete legjobb formájában. A kommentelőket és a nézőket egyenesen megbabonázza a szépségével a híresség, de sajnos ez sem elég ahhoz, hogy elegen nézzék az általa vezetett Money or Love című párkereső műsort, ugyanis a program nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket:

Hiába a nem éppen combos nézettség, Demcsák Zsuzsa akkor is csodálatosan néz ki a Money or Love-ban, ráadásul az Instagramon is kifejezetten aktív a hódolói legnagyobb örömére. Nemrég például a kecses, formás lábairól rakott ki pár fotót, és elárulta, hogy ezt nem mindig merte volna megtenni, de végre eljutott oda, hogy képes szeretni önmagát, és nem másoknak akar megfelelni.

„Ne nevessetek ki, de hadd mondjak el egy dolgot… 30 éves koromig nem vettem fel szoknyát, annyira szégyelltem az izmos lábaimat. És csak azt akarom ezzel mondani, hogy nem éri meg másoknak megfelelni, hanem csak az a fontos, hogy te jól érezd magad. Mert az az igazi szépség, én megtanultam szeretni magam”

írta Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán.

Volt olyan felvétel, amit Köllő Babett is kedvelt, de Kulcsár Edina exének, Csutinak is elnyerte a tetszését Demcsák Zsuzsa egyik képe. Az biztos, hogy a műsorvezető egy igazi bombázó, akit mindig jó látni a tévében – de persze az Instagram oldala is tartogat pár kellemes meglepetést.

Íme Demcsák Zsuzsa fotója, amin saját elmondása szerint „élete legrövidebb szoknyácskájában” láthatjuk őt, illetve a formás lábait:

Itt pedig videó is van róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás