promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi formás fenekénél ezúttal sem volt izgatóbb látvány Ibizán
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke szépség adott még egy esélyt a napsütésnek.

A színész-énekesnő Sári Évi imádja a meleget, a napsütést és a vizet, ezt le sem tagadhatná, hiszen rendre olyan úti célokat választ magának, ahol ezek mind a rendelkezésére állnak. A 45 éves szőke szépség ismét egy egzotikus helyről bűvölte el követőit.

Az Instagramra feltöltött képek alapján ezúttal a puccos Ibizán töltötte az ősz közepét, az utolsó fotóját pedig a Talamanca nevű tengerparti részen lőtte. Ez közel egy kilométer hosszú, és a leírások szerint valódi rejtett paradicsom a puha homokjával, és sekély, kellemesen meleg vizével.

Évi alaposan ki is használta a spanyol szigeten töltött szűk hetet, és már rögtön az első napon combközépig érő fekete ruciban ingerelte fel rajongóit. A napközben, illetve éjszaka készült képeken is két hölgy társaságában volt látható, vagyis a szőkeség ismét nőcis vakáción vett részt.

„Nagyon sokszor volt már szerencsém Ibizán tölteni pár napot, de még soha nem jógáztam a szigeten. Nem is gondoltam, hogy ez valaha be fog következni… De megtörtént és fantasztikus volt! Egy csodás öbölben, egy étterem teraszán volt korán reggel, így a napfelkeltében is gyönyörködhettünk, a jóga után pedig finom reggelivel kényeztettek minket. Isteni program, kár lett volna kihagyni!”

– lelkendezett a színésznő, akinek ezek szerint ismét tudott valami újat mutatni a sziget. Hálából pedig a távozás előtt olyan képpel örvendeztetett meg bennünket, amelytől ismét leesett az állunk.

Évi kétrészes fekete bikiniben gázolt bele búcsúzásként a tengerbe, de férfi legyen a talpán, aki képes a tájat figyelni, hiszen a szőke szépség formás feneke ezúttal is mindent visz. Évi azóta már alighanem újra Magyarországon van, és az Instagramja szerint rengeteg munka várja.

Az Operettszínháztól a Madáchon át a Pesti Magyar Színházig olyan zenés produkciókban szerepel, mint a Vámpírok bálja, a Sakk Musical Concert, a We Will Rock You, az ApácaShow és a Mamma Mia!, szóval ezen a téren aligha lehet oka panaszra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás