promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson szexvideót készített a feleségével? Csúnyán lebuktathatta magát a színész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz eldönteni, hogy Dwayne Johnson csak viccelt, vagy tényleg van egy szexvideója.

Sok-sok éve várt erre a pillanatra Dwayne Johnson, ugyanis végre bemutatták az első szuperhősös filmjét, a Black Adam című DC alkotást, aminek a kedvéért elképesztően kigyúrta magát a színész, pedig előtte is egy igazi izomkolosszus volt. Dwayne Johnson természetesen mindent megtesz most, hogy minél több ember nézze meg a Black Adamet, ami az előzetes alapján biztos, hogy nagy siker lesz:

Dwayne Johnson a színésztársaival együtt Kelly Clarkson népszerű beszélgetős műsorát is meglátogatta, hogy ott is népszerűsítse a Black Adamet. Az egyik szegmensben feltették a világsztárnak a nagy kérdést, hogy vajon melyik lenne Black Adam kedvenc Dwayne Johnson filmje, a színész pedig több, mint meghökkentő választ adott, aminek a hatására még a műsorvezető is felállt, és arrébb sétált.

Sokak szerint Dwayne Johnson ezzel csúnyán lebuktatta magát, de olyanok is akadnak, akik szerint csupán egy meglepően pikáns poénról van szó, de a híresség azt mondta, hogy a feleségével, Lauren Hashiannal közös „filmje” lenne az, ami a legjobban tetszene Black Adamnek – vagyis könnyen lehet, hogy tényleg van egy szexvideójuk.

Természetesen hatalmas nevetés tört ki a stúdióban Dwayne Johnson válasza hallatán, Kelly Clarkson pedig azért állt fel és hagyta ott a vendégeit, mert cikinek érezte, hogy ennyire lassan esett le neki a feltételezett poén.

Amúgy a színész utána elárulta, hogy minden bizonnyal a Jumanji - Vár a dzsungel lenne Black Adam kedvence, de ez addigra már senkit sem érdekelt, hiszen mindenki valószínűleg a talán létező, talán nem létező szexvideójáról elmélkedett.

Itt lehet megtekinteni a jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás