promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien popsija olyan brutálkerek, mintha körzővel rajzolták volna
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien megint egy tűzforró fotóval örvendeztette meg a követőit.

A legtöbben valószínűleg leginkább a Feleségek luxuskivetelben című nagy sikerű reality műsorból ismerik Vasvári Vivient, de azt érdekes módon nem mindenki tudja, hogy ő az Instagram egyik legnagyobb követőtáborával rendelkező magyar celebje, hiszen már több mint 831 ezren kíváncsiak rá a platformon – ahová amúgy rendszeresen rak ki magáról kifejezetten intim, szexi képeket is a rajongói/hódolói legnagyobb örömére.

Vasvári Vivien a minap is egy nagyon-nagyon dögös fotóval ajándékozta meg a hűséges követőit, hiszen felvett egy cowboy kalapot, megragadott egy ostort, és egy hófehér bugyiban pózolt, miközben csábítóan, titokzatosan a kamerába nézett – szinte lehetetlenség levenni a tekintetünket a popsijáról, ugyanis annyira kerek, mintha valaki egy körző segítségével rajzolta volna félelmetesen tökéletessé.

Nem hiába tartják sokan Magyarország egyik legszebb, legkívánatosabb nőjének Vasvári Vivient, bár a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy bőven akadnak olyanok is, akik folyamatosan beszólogatnak neki, amiért az Instagramos képei állítólag meg sem közelítik a valóságot. Többek között a Való Világ 4. szériájának botrányhősnője, Baukó Éva is keményen nekiment egyszer emiatt, de akkor Vajna Timit és Zimány Lindát sem kímélte.

Akit még annak tudatában is érdekel Vasvári Vivien vadító fotója, hogy minden bizonnyal különböző szépítő effektek és erős retusálás van rajta a kívánt hatás elérése miatt, az itt megtekintheti:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás