promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika bevallotta, hogy egy helyen már plasztikáztatott, és 40 évesen újabb műtéteket vállal be
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bármit a fiatalságért, ez lehetne Erika mottója.

A napokban kerültek elő Herceg Erika, az idei X-Faktor női mentorának a meztelen képei. Egy kicsit azért várható volt, hogy most mindent, ami vele kapcsolatos, a média fel fog kapni, hiszen az eddig csak külföldön ismert énekesnőt Magyarországon senki, vagy csak alig ismerték. Az újdonság varázsa mindig kétélű fegyver: lehet bizonyítani az embereknek, de elég hamar be is lehet bukni, ha az adott személy nem úgy viselkedik, ahogy az elvárható lenne. Nem tudnám megmondani, hogy Erika jelenleg melyik oldalra billen jobban a mérlegen, de az való igaz, hogy a sajtó szeretettel dobálozik a nevével.

Erika pedig tudatosan kezeli a social média felületeit: nem oszt meg olyanokat, amiket nem érez magáénak. Úgy és annyit posztol az Instagramján is, hogy az nem lesz túl sok, de túl kevés se: pont a határon mozog, ahogy látszólag mindenben. Bár a drámáit és a hisztijeit az X-Faktor eddigi adásaiban nem mindenki fogadta jó néven a nézők között, de aztán megjelenik egy-egy interjú a mentorral és a közönség többsége egyből átfordul a szimpatikusság felé. Tudja, hogy mit és hogyan kell mondania, ehhez kétség sem fér. A nyilvánosságban él már évek óta, ki is tanították.

Viszont a legutóbbi Nők Lapjás interjújában inkább a túlzott női oldalát hozza, pont azt, amit az adott médiafelület megkíván. Elvitték egy jógaórára, majd utána készült el az említett beszélgetés, így szóba jött az is, hogy a mentorasszony hogyan áll a sportokhoz.

„Tavaly lebetegedtem, ezért abba kellett hagynom az edzéseket, pedig előtte napi szinten sportoltam. Egy éve sajnos »lustálkodom«, de nemrég újra elkezdtem edzeni. Imádom a kardiót, a konditermes edzéseket edzővel, súlyokkal. Mindezt pedig kiegészítem a saját diétámmal. Bizonyított tény, hogy 80 százalékban a legfontosabb az étkezés, a helyes szénhidrát- és fehérjebevitel, legalább 1,5 liter tiszta víz fogyasztása, valamint az alvás, az én esetemben legalább 6-7 óra naponta. A többi pedig a mozgás, ha nincs konditerem, akkor sok séta, legalább 3-5 km mindennap"

– kezdte, majd hozzátette, hogy a fontos időszakokban még szigorúbb saját magával, és akkor nincs se édesség, se alkohol, csak a diétája. Ha az X-Faktor egy fontosabb időszak az életében és tényleg betartja a nincs alkohol elvét, akkor minden tiszteletem az övé, hiszen nem éppen olyanok a mentortársai, akik egyáltalán nem isznak semmit sem.

„A plasztikai kezelésekkel nincs problémám, hiszen azt a célt szolgálják, hogy a bőr sokáig fiatal maradjon. A legfontosabb, hogy ízléses legyen, és ne vigyük túlzásba. A melleimet plasztikáztattam pár éve és nagyon elégedett vagyok. Az arcbőrömet pedig hidratáló injekciókkal tartom karban"

– foglalta össze röviden, és a tudatosság a következő mondataiban jelenik meg igazán, amikor a terveiről beszélget a fiatalság hevében:

„Majd ha eljön az ideje, 40 körül simán bevállalom a plasztikai műtétet az arcomon, remélem, addig megtalálom a megfelelő orvost erre a feladatra."

A most 34 éves énekesnőnek még van 6 éve, hogy megtalálja a tökéletes orvost, de vajon miért érzi szükségét, hogy kelleni fog egyáltalán neki? Hol marad az a nagy önbizalom, amit mindig látunk rajta? Vagy csak álca az egész? Bár az önszeretetéről nincsen szó jelen esetben, azt viszont nyomatékosítja, hogy a jelenlegi, első komoly párkapcsolatával minden rendben van,

„Nagyon tudatosan állunk egymáshoz és mindent megbeszélünk. De azért igyekszünk minden szabadidőnket kihasználva találkozni Európa különböző pontjain, és megmondom őszintén, hogy ez is egy csodálatos időszak az életünkben."

Vajon a nagy szerelem is egyetértene a plasztikai műtéttel?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás