promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heidi Klum kapuzárási pánikban, vagy mi ez az új őrülete, hogy mindent fehérneműben csinál?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképzelhető, hogy Heidi Klumban van egy kis nárcizmus.

Vannak celebek, akik a gyermekük születését is leélőzik az Instagram felületükön, vagy épp eladják valamelyik bulvárújságnak. Vannak azok a celebgyerekek, akik már csecsemőkoruk óta a rivaldafényben élnek: ebből szokott lenni a legtöbb celebvita. Hogy meddig mehetnek el a híres szülők, és mi jogon használják ki a gyermeküket a pénzért és a hírverésért cserébe? Vannak sztárok, akik nem osztanak meg semmit a gyerekükről, mert azt vallják, hogy különálló személyiség és majd, amikor tudatukra ébrednek, akkor az ő saját döntésük lesz, hogy szerepelni akarnak-e a médiában.

Ahány szülő, annyi tézis. Ahány sztár, annyi újragondolt elvek.

Heidi Klum is egy érdekes személyiség: pár évvel ezelőtt még tiltotta a lányát, Leni Klumot az összes közösségi médiától, most pedig közösen szerepel vele a legújabb Intimissimi reklámban egy szál fehérneműben. Nagyon sokan támadták a 49 éves szupermodellt ezután a fotózás után, és nem csak a külföldi sajtó nem volt pozitív a képekkel kapcsolatban, hanem maga a hétköznapi emberek sem. A márka a hivatalos Instagram oldalára is feltöltötte természetesen az anya-lánya fotózásról az anyagokat, és a kommentszekció azonnal be is indult:

„Szeretem azt hinni, hogy progresszív vagyok ezekben a dolgokban, de anya és lánya fehérneműben ugyanazon a forgatáson… hát elég furcsa”

- szólt az egyik, majd rögvest azután egy másik hozzászóló véleményét is olvashatjuk,

„Hihetetlenül szomorú! Most Heidi fehérneműben vonszolja a lányát a kamera elé, hogy magát fényezze. Ez a lány még csak 18 éves, nemrég még posztolni sem engedte őt az Instán az anyja!”

Olyanok is voltak, akik szerint ez az anya-lány kapcsolat túl mutat egy tipikus és normális anya-lány kapcsolaton. Hogy itt már nem csak feltétlen szeretetről van szó, és hogy Heidi valószínűleg nárcisztikusan csak saját magát nézi és nem érdekli az sem, hogy a 18 éves lányát eme reklámfotózással a cápák közé dobta.

Bár szerintem nem csak nárcizmusról van szó, hanem enyhe kapuzárási pánikról: mintha meg akarná mutatni a népszerű szupermodell, hogy még mindig fiatal és dögös, és senki sem ütheti ki a nyeregből.

Erre a legújabb Instagram bejegyzése is remek bizonyíték, mivel annak örömére, hogy meglett a 10 milliós követése az oldalán, egy videot rakott közzé, amiben - ki hitte volna -, de egy köntős és fehérneműszettben látható, amint eszik kihívóan egy tortát. Bár nem tudom eldönteni, hogy kihívó a testbeszéde vagy inkább olyan, mint aki teljesen be van állva a fűtől?

„Ez a torta nektek jár, de én eszem meg!"

- ennyit írt csak a feltöltött felvétel alá kísérő szövegként. Mi lesz vajon a következő lépése Heidinek? Van egy olyan sandagyanúm, hogy nem csak ennyi fehérneműje van... Vajon Leni Klum mit szól a jelenlegi média jelenlétével, mit szól ahhoz, hogy így fogadták a képeket róla? Vagy lehet, hogy inkább az lenne a helyes kérdés, hogy vajon a 18 éves leányzó tényleg önként és dalolva vállalta el ezt a bizonyos Intimissimis reklámfotózást az anyjával?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás