promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg nem véletlenül lép félre, van valami, amit Katalin nem hajlandó megtenni neki az ágyban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Durva pletyka röppent fel a brit sajtóban, mindenki erről beszél már.

A frissen walesi herceggé (vagyis trónörökössé) előlépett Vilmos nem a hűség mintaképe. Pedig van egy gyönyörű és okos felesége, a 2011-ben elvett Kate Middleton viszont – most úgy tűnik – örök boldogtalanságra van mellette ítélve.

A brit királyi családban nem divat a monogámia, ez nyilván a hatalommal járó „mellékhatás”, ha csak Vilmos közvetlen felmenőit nézzük, akkor Károly király, vagy Fülöp herceg sem csak az asszonykáik szoknyái körül legyeskedtek.

De miért is van szüksége ilyen kilengésre az elvileg boldog házasságban élő, három gyönyörű gyermeket nevelő Vilmosnak? Nos, a válasz döbbenetes, és az ezzel kapcsolatos pletyka előbb csak zugoldalakon bukkant fel, de most már Perez Hilton, a Gawker, a Rolling Stone és más mértékadóbb helyek is simán beszélnek róla.

A snájdig hercegnek állítólag van egy megbotránkoztató fétise az ágyban, amit az angol szlengben peggingnek neveznek. Ez azt a nemi együttlétet jelöli, amikor a női partner felkapcsol magának egy dildót, és azzal hatol be a férfinak hátulról.

A pletykák szerint Katalin hercegné ezt nem hajlandó megtenni a férjének, ezért nézi el, hogy Vilmos alkalmanként félrelépjen. Természetesen nem akárkivel, és itt jön a képbe a korábban modellként dolgozó Rose Hanbury, aki mellesleg Cholmondeley márkinőjeként ismert a felső körökben.

Fotó: Profimedia

Közeli ismerőse a királyi családnak, hiszen a nagymamája még koszorúslány volt a közelmúltban elhunyt II. Erzsébet esküvőjén. A 38 éves Rose is hivatalos a legtöbb udvari rendezvényre, ott volt Vilmos és Katalin lagziján is, és mivel hasonló korú velük, ezért barátoknak is nevezhetjük őket.

Amióta azonban a herceg egyéb téren is feléje kacsingat, Katalin már elég fagyosan viselkedik vele szemben, de ugyanakkor hallgatólagos beleegyezését is adta a viszonyba. Vilmosra a nyugati bulvársajtó máris ráaggatta a Prince of Pegging „címet”, amit ezúttal nem fordítanánk le szó szerint.

Az ügy kétségkívül kínos, de a brit monarchia már ennél nagyobb botrányokat is túlélt. Az esetük ráadásul nem példátlan, a spanyol VI. Fülöpről és feleségéről, Letícia királynéról például rendszeresen jelennek meg obszcén karikatúrák a lapokban – úgy tűnik tehát, hogy egy kékvérűnek minden megaláztatást emelt fővel kell elviselnie. Vilmos fétiséről egyébként a DeuxMoi pletykaoldal adott elsőként hírt az Instagramon, így:

„A herceg házasságon kívüli afférja nyílt titok Londonban és az angol felső körökben. Egy médiapartin nekem is elárulták a mögöttes okot, Vilmos pegging iránti imádatát, amiben az ódivatú felesége nem kíván részt venni. Így nem bánja, ha máshol elégíti ki az ilyen irányú szükségleteit, ha nem válik érzelmileg is elkötelezetté a másik nő iránt.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás