promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vigmann Bernadett csodás melleitől még a falevelek is elvörösödnek
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vigmann Bernadett mellei ősszel is előbújnak, és nem fáznak.

Emlékeztek még a Miss Universe Hungary csábos versenyzőjére, Vigmann Bernadettre? A gyönyörű modell 24 éves volt, mikor megismerte őt az ország. Ő volt az egyik lány, aki Vajna Tímea szépségversenyén elindult, és bár a koronát nem ő kapta meg, de valahogy mégis jobban beleégett az emberek emlékezetébe, mint az akkori győztes.

Nem is csoda, hiszen Berni egy rendkívüli szépséggel megáldott nő, aki gyermekkora óta sportol, korábban úszott, talajtornázott, atletizált és a lövészetet is kipróbálta. 2009-ben tűnt fel először szépségversenyen, de természetesen a Miss Universe Hungary volt az, ami áttörést hozott az életében, és ott is érezte magát a legmotiváltabbnak.

A most 30 éves Bernadett igen aktív a közösségi oldalán, hiszen mindig tölt fel magáról újabb képeket. Nem olyan régen még Cipruson vakációzott jelenlegi párjával, legutóbb pedig egy igazi őszi képet tett közzé, amin ismét előtérbe kerültek formás mellei. A kép alatt számos dicséret olvasható a kommentszekcióban, ami nem csoda, hiszen Berni fantasztikusan néz ki rajta.

Bár kétségtelen, hogy nagyo nehéz tartani vele a szemkontaktust, azért meg kell jegyezni, hogy a modellnek elképesztően igéző szemei vannak, amelyekben teljesen el tud veszni az ember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás