promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea csúcsbombázó felfedezettje, Vigmann Bernadett melleitől könnybe lábad a szemed
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vigmann Bernadett a fenekét és a melleit is megvillantotta a tengerparton.

Vigmann Bernadett 24 éves volt, mikor az egész ország megismerte őt. A szemkápráztatóan gyönyörű, fiatal nő ugyanis Vajna Tímea szépségversenyén, a Miss Universe Hungary-n indult el a koronáért, amit ugyan nem kapott meg, de így sem felejtettük el őt. Berni sokak szerint a legesélyesebb és a legszebb lány volt a mezőnyben, éppen ezért sokan csalódottak voltak, mikor nem az ő fejére került a korona.

Vigmann Bernadett e-fit edzőként dolgozott akkoriban, és vendégei biztatták arra, hogy elinduljon a versenyen. Gyermekkora óta sportol, úszott, talajtornázott, atletizált és a lövészetet is kipróbálta, korábbi elmondása szerint a versenyhelyzet élteti.

Berni 2009 óta vett részt különböző szépségversenyeken, de a 2016-os Miss Universe-n érezte a legmotiváltabbnak magát. A verseny miatt kénytelen volt lemondania egyetlen gyengéjéről, az édességről, azóta viszont nem kell nemet mondania rájuk. A verseny óta eltelt 6 év, Berni már 30 éves, és boldog párkapcsolatban él jelenlegi párjával, akivel éppel Görögországban, Pserimos szigeten nyaralnak.

Vajna Tímea felfedezettje több képet is kiposztolt a közösségi oldalára erről a vakációzásról, legutóbb a tengerben villantotta meg csodás alakját. Berni többféle pozícióban mutatta meg magát, így alaposan megcsodálhatjuk formás melleit és kerek fenekét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás