promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keselyűként csap le jóval fiatalabb áldozataira a 86 éves cukrosnéni Tinderen
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Öt-hat évtizeddel fiatalabb férfiakat keres Tinderen futó kalandra a 86 éves Hattie Retroage. Azt mondja, soha nem találkozott még olyan férfival, aki ne akart volna szexelni vele.

Hattie Retroage szereti a szexet, és ezt nem is rejti véka alá. A 21. században talán nem is lenne ebben semmi érdekesség, ha Hattie nem 86 éves lenne, és nem 50-60 évvel fiatalabb partnert keresne magának, de ha már így alakult, érdemes kifejteni a dolgot. 

[[kód]]

Érvelése szerint a vele egykorú férfiak nem tudtak a kedvében járni az ágyban, mert szavai szerint „nem értenek a női orgazmushoz”. A New York-i nő már több mint 35 éve egyedülálló, régebben általában 50 év körüliekkel randevúzott, és azt mondja, nem lehet garantálni, hogy működni fog velük a szex. Emiatt egyszer feladott egy hirdetést, amelyben az állt, hogy 35 év alatti férfiakkal akar lefeküdni, és láss csodát, a fiatal férfiak azonnal randikérésekkel bombázták.

A magát bevállalós pumának tartó, kétgyermekes anyuka – akinek egyébként három unokája van – egykor táncosként dolgozott, jelenleg életvezetési coach-ként és íróként dolgozik.

Hattie a The Sun-nak beszélt arról is, hogy 1984-ben vált el férjétől, amikor az ötvenes éveiben járt, mert úgy érezte, a férfi nem dolgozott elég keményen azért, hogy a gyermekeik egyetemre járhassanak. Egyébkét van egy – lehet, hogy keresetlen – tanácsa a menopauzától szenvedő nőknek.

 „A szextipp, amit az embereknek mondanék, az az isten szerelmére, hogy maszturbáljanak! Akár van kedvük, akár nincs. Muszáj, hogy működtessük a motort"

– fogalmazott Hattie, aki egyébként szereti a pornót, és azt ajánlja, hogy ha sikerül felizgatni a férfi partnerünket, gratuláljunk neki, illetve, arról is beszélt, hogy érdemes úszás- és fitneszórákat venni, hogy fitten tartsuk magunkat.

Azt mondja, lánya, Rana (53) elképesztően támogatja törekvéseiben, de fia, Josh (57) és felesége utálják, amikor a szexről beszél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás