promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Borzasztóan nyomorult és szánalmas” - Fluor Tomi porig alázta Puzsér Róbertet
Borítókép:  youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi kőkemény véleményt fogalmazott meg Puzsér Róbertről.

Puzsér Róbertet sokan az ország egyik legkönyörtelenebbül fogalmazó kritikusának tartják, hiszen olyan választékosan, és fájdalmas őszinteséggel küldi el melegebb éghajlatra a magyar celebeket, hogy abba szinte mindenki belepirul. Nemrég a Wellhello rapperét, Fluor Tomit is betalálta egy „poénképpel”, amivel rendesen beszólt neki, illetve mindennek, amit ő a szemében képvisel:

Fluor Tomi meglepő módon egy elég durva kommenttel reagált Puzsér Róbert támadására, hiszen arra célzott a hozzászólásában, hogy valószínűleg azért élcelődik rajta a kritikus, mert neheztel rá, amiért esetleg lefeküdt valakivel, aki számára fontos – vagyis a rapper egy feltételezett hódítása állhat a szűnni nem akaró ellenszenv hátterében.

Most ismét lángra lobbant a két híresség balhéja, ugyanis Fluor Tomit egy eseményen Puzsér Róbertről, illetve a fent említett összetűzésükről kérdezték, az előadó pedig kicsit sem fogta vissza magát.

„Annyira nem érdekel ez az egész. Pont annyit ért, hogy ezt a kommentet megkapja. Szerintem borzasztóan nyomorult és szánalmas. Nem nagyon érdekel. Igazából felületes, hazudik és emiatt nem tudom komolyan venni. Dehát mindig kell valami kis hype, úgyhogy hajrá, még írja le ötször, hogy szerinte sz*r vagyok. Én megcsinálom a teltházaimat, ő meg remélem, hogy keres még pénzt abból, hogy engem b*szogat”

mondta Fluor Tomi.

A rapper még azt is hozzátette, hogy érdekes módon vannak esetek, amikor egyetért Puzsér Róberttel, de ez általában akkor van, amikor a kritikus olyasmiről beszél, amire van is valamilyen szinten rálátása – de amikor nincs, akkor nem biztos, hogy véleményt kéne formálnia, legalábbis Fluor Tomi szerint.

Puzsér Róbert amúgy reagált Fluor Tomi durva kommentjére, és természetesen abban sem volt köszönet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás