promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyit a piramisokról: Tóth Andi kívánatos teste lett Egyiptom új látványossága
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bikiniben mutatta meg magát Tóth Andi, aki a szerelmével tölti az időt Egyiptomban.

Valószínűleg csak az nem hallott még Tóth Andiról, aki az utóbbi években egy kő alatt élt, vagy remeteként tengette a napjait a hegyekben, hiszen a fiatal énekesnő jelenleg az ország egyik legnagyobb sztárja. A botrányos megnyilvánulásaival, a szexi fotóival és a remek slágereivel hamar a figyelem középpontjába került a fiatal énekesnő, aki bármit is tesz, azonnal elkezdenek róla beszélni az emberek – bár sokszor megesik, hogy kemény beszólásokat is kap:

Tóth Andi nyáron szinte folyamatosan járta az országot, hiszen rengetegen akarták élőben is hallani a nagy sikerű dalait, közben pedig kiderült, hogy rátalált a szerelem is, ugyanis összejött a VALMAR egyik tagjával, Marics Petivel, akivel állítólag azóta is boldogok együtt – erről árulkodik az a romantikus Insta Story is, amit nemrég rakott ki az énekesnő a közös nyaralásuk során.

A piramisairól ismert Egyiptomba vezetett Tóth Andi és Marics Peti útja, az énekesnő pedig természetesen kihasználta a napsütést és a jó időt, így sárga bikinire vetkőzött, és úgy napozott.

Tóth Andi természetesen posztolt is pár fotót magáról, a rajongói/hódolói pedig teljesen odavoltak a felvételek láttán, hiszen bombasztikusan néz ki rajtuk a gyönyörű híresség.

A képek láttán sokak számára egyértelmű lett, hogy Marics Peti Magyarország egyik legszerencsésebb férfija, hiszen ő az, akire Tóth Andi minden egyes nagy szerelmesen néz. Jó látni rajtuk, hogy megtalálták egymás mellett a boldogságot – bár a rosszindulatú pletykák most sem kerülik el őket, így időnként felmerül, hogy titokban szakítottak, de erre folyton rácáfolnak.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi bikinis posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás