promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen képek kerültek ki Tóth Andiról, most rajta röhög a fél ország
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi nevetség tárgyává vált pár kép miatt.

Tóth Andi extravagáns stílusát sokan nem tudják megszokni. Bár semmi közük nem lenne hozzá, hogy az énekesnő hogyan öltözködik és hogyan jelenik meg a nyilvánosság előtt, mégis úgy érzik, bármit is elérnek azzal, ha folyamatosan bekommentelnek valamelyik fotója alá, és megtrollkodják Andit. Többször is volt már rá példa, hogy ez éppen fordítva sült el, ugyanis az X-faktor egykori győztese korábban számos alkalommal is visszaszólt a negatívkodóknak, és úgy beoltotta őket egy-egy jól elsütött beszólással, hogy aztán mindegyik inkább behúzta fülét-farkát.

Most ismét megjelentek a trollok Andi közösségi oldalán, ugyanis az énekesnő a hétvégén egy olaszországi divatbemutatón vett részt, amiről néhány fotót is posztolt az Instagramon. Szegecses bőrkabátban, magassarkúban, és a melleit teljesen felnyomó, extrém módon push-upos felsőben érkezett a veronai eseményre, és ez az összhatás többek szerint inkább röhejes és kellemetlen, mint dögös és csinos.

Azonban ahelyett, hogy a követői dicséretekkel, bókokkal illették volna őt, inkább azon kezdtek el poénkodni, hogy Andinak milyen nevetségesen áll az a felső, mert olyan, mintha egy számmal kisebbet adtak volna rá.

„Máris készlethiányos a darab, hogy a művész hölgyre már csak egy számmal kisebb jutott”

„A felső nem kisebb egy számmal??? Én érzem, hogy kényelmetlen”

„Méretben rád való top nem volt?”

„Ne haragudj, de hogy a búbánatba nézel ki?”

„Szörnyű az öltözék, mint mindig!”

- olvasható a kommentek között.

Andrei Mangra is hozzászólt Andi posztjához, de ezek szerint ő nem találja kicsinek a ruhát, sőt, még el is nyerhette a tetszését, hiszen egy szivecskés szemű emojit küldött egykori partnerének, akivel tavaly megnyerte a Dancing with the Stars-t. Válaszul Andi egy ugyanolyan emojit, és egy fekete szívet küldött a profi táncosnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás