promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara videóitól hangos az internet, ki sem néztük volna belőle ezt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara videói mindenkit megleptek.

Schobert Lara nemrég rálépett egy ösvényre, ami akár még komoly karriert és fényes jövőt is tartogathat a számára a televíziózás és az online média világában. Az influenszer nemrég munkát kapott a TV2-nél, ő lett a Sztárban sztár leszek online műsorának riportere. Mind ez idáig nem is láthattuk, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke hogyan teljesített a nagyszabású showműsor online háttérműsorában, de a TV2 nemrég a hivatalos honlapján tett közzé néhány interjút, amiben Lara a versenyzőkkel beszélget.

Amikor kiderült, hogy Schobert Lara tapasztalat nélkül kapott riporteri állást a TV2 egyik legfontosabb produkciójában, sokan teljesen felháborodtak, hiszen azon a véleményen voltak, hogy ezzel teljesen kiszúrnak azokkal, akik ezt a szakmát választják, és éveket tanulnak azért, hogy egyszer tényleg ebben dolgozhassanak, míg Lara úgy kapta meg ezt a munkát, hogy azelőtt soha nem csinált ilyesmit.

Ehhez képest most mindenki teljesen ledöbbent, mikor meglátták az első videóit, ugyanis bebizonyosodott, hogy Schobert Lara mindenféle akadály és nehézség nélkül, könnyedén vezényli le ezeket a rövid beszélgetéseket. A műsor közösségi oldalán több kommentben is dicsérik Lara munkáját, nagyon úgy fest, hogy a legtöbben alábecsülték őt és a képességeit, de most alaposan rácáfolt a negatívkodókra; határozottan, magabiztosan tette fel kérdéseit az interjúalanyoknak.

Alább összegyűjtöttünk néhány ilyen beszélgetést: az elsőben például Bari Bence a beszélgetőtárs, aki elárulta, hogy szerinte mi a siker titka.

Kökény Daninak nagyon nehéz dolga volt az első élő show előtt. A fiatal énekes kiesett a középdöntőben, a sors mégis úgy hozta, hogy Pápai Joci egyik versenyzője egy baleset miatt kénytelen volt visszalépni, így a műsor készítői felajánlották Daninak, hogy ha szeretne, visszajöhet a Sztárban sztár leszek-be. Dani élt a lehetőséggel, de csupán 3 napja volt felkészülni. Ehhez képest elképesztő sikert aratott. Larának nemcsak az érzéseiről, de arról is mesélt, hogy mi volt a legcikisebb színpadi élménye.

László Attila nem akármilyen történetet osztott meg Schobert Larával: az énekes kamerák előtt vallott Las Vegas-i kalandjáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás