promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Larát megunták a saját rajongói, egyre népszerűtlenebb a tejfelesszájú riporter
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Larát mindenki unja már.

A mai napig vitáznak arról a közösségi médiában, hogy Schobert Lara közszereplőnek számít-e vagy sem. Hivatalosan nincs meghatározva ennek a jelentése a törvényben, éppen ezért elég nyitott ez a fogalom, az elfogadott verzió szerint viszont a közszereplő vagy közéleti szereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol vagy gyakorolt, illetve ilyen feladatra jelölték, vagy a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja. Újabban már a közszereplők közé sorolják azokat is, akik valamilyen nyilvános társadalmi, művészeti tevékenységükkel a helyi közösség vagy a társadalom életét befolyásolják.

Manapság azt mondják, hogy akivel rendszeresen foglalkozik a sajtó, szavai és tettei egész tömegeket mozgatnak meg a közösségi médiában, nevét és arcát adja egy-egy cég vagy márka reklámozásához, vagy szereplést vállal egy televíziós produkcióban, akkor az a személy már közszereplőnek minősül. Ha ezt a felfogást nézzük, akkor Schobert Lara már régóta közszereplőnek minősül, hiszen a szülei miatt folyamatosan foglalkozik vele is a sajtó, többször is meghívott vendég volt a kereskedelmi csatornák beszélgetős műsoraiban, emellett szerepelt az RTL Klub Álarcos énekes című showműsorában is, legutóbb pedig ő lett a Rossmann új hazai nagykövete és az idei Glamour-napok arca, most pedig online műsorvezetői munkát kapott a TV2 Sztárban sztár leszek című produkciójában.

Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke talán sosem akart közszereplővé válni, azonban a szülei révén akkor is az lett belőle, mostanra viszont valószínűleg eljutott arra a pontra, hogy élvezi is a népszerűséget. Közösségi oldalán folyamatosan saját rekordjait döntögette, ahogy egyre csak gyarapodott a követők száma, nemrég át is lépte a bűvös 300 ezres határt; több mint 305 ezres táborával kis híján megelőzte az édesapját is, de most váratlan változást vettünk észre Lara Instagram-oldalán.

Követőinek száma látványosan elkezdett visszaesni, nem kevesebb, mint 8 ezer ember követte ki Larát idén június óta, vagyis ha leosztjuk, akkor azt az egyszerűsített eredményt kapjuk, hogy az influenszer minden hónapban 2 ezer embert veszített el a közösségi oldalán.

Ez nagyon nagy visszaesés, és lehet, hogy még nincs vége. De minek köszönheti Schobert Lara, hogy hirtelen ilyen sokan ráuntak és kikövették őt? Nem tudni, hogy mi okozta ezt a hirtelen bezuhanást, mindenesetre ebből az látszik, hogy Lara már egyáltalán nem olyan népszerű a követői szemében, mint régebben, csak nehogy odáig fajuljon a dolog, hogy belecsúszik a megunt hírességek vermébe - bár ha most Lara is olyan karriert fut be a TV2-nél, mint Gelencsér Tímea, akkor nem fog feledésbe merülni. Ki tudja, talán a következő Ázsia expresszben már ő fog szerepelni, vagy édesanyja után ő lesz Andrei Mangra új partnere a Dancing with the Stars-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás