promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert mocskosul a földbe döngölte Tóth Gabit, érezni lehetett a megvetést a szavaiban
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert most a Sztárban sztár leszek! egyik jelenete miatt ment neki Tóth Gabinak.

Talán nem is létezik már olyan magyar celeb, akibe valamilyen szinten ne állt volna bele Puzsér Róbert az elmúlt években. A kritikus szinte naponta kőkeményen beszólogat a hazai hírességeknek, akik általában az általa észlelt hiteltelenségükkel, vagy a számára felháborító viselkedésükkel húzzák ki nála a gyufát – a minap például A Konyhafőnök című műsor sztárséfjei kapták meg tőle a magukét:

Valószínűleg már mindenki tudja, hogy Puzsér Róbert egyik „kedvenc” céltáblája nem más, mint Tóth Gabi, aki az utóbbi években azzal vívott ki magának tömeges támadásokat, hogy egyesek szerint hirtelen stílust váltott, előtérbe helyezte a vallását és a magyaros érzelmeit, ezzel pedig teljesen hiteltelenné vált. A kritikus rendszeresen szóváteszi ezeket, de most leginkább a Sztárban sztár leszek! egyik jelenete miatt szólt be az énekesnőnek.

A műsorban volt egy olyan rész, ahol Tóth Gabi felrohant a színpadra, és ráfeküdt az egyik versenyzőre örömében, majd Köllő Babett is követte őt. Sőt, olyan jelenet is volt, hogy az egyik kőkemény metálzene hallatán az énekesnő elkezdett imádkozni, mintha a magyarok metál általi megrontása ellen védekezne vele – nem is kellett ennél több, hogy Puzsér Róbert darabjaira szedje őt, ráadásul úgy, hogy közben érezni lehetett a megvetést a hangjában.

Puzsér Róbert és a beszélgetőpartnerei az Önkényes Mérvadó című műsorban azt elemezték, hogy Tóth Gabinak minden bizonnyal a fülébe mondta az egyik szerkesztő/producer, hogy feküdjön rá a versenyzőre, ez pedig több szempontból is kellemetlen, hiszen ezek szerint így irányítják őt, ráadásul egy zsűritagnak nem ilyen módon kéne kifejeznie a véleményét, hanem szavakkal, mint aki ért is hozzá.

Arról is szó esett, hogy mennyire ciki, hogy Tóth Gabi a Guns N' Roses után a színpadra ment ráfeküdni az énekesre, de a Korn után imádkozott, mintha tényleg a nézők lelki üdvössége lenne a tét. Ha tényleg így lenne, akkor nem kellett volna adásba kerülnie ennek a jelenetnek, szóval ezek alapján színjáték az egész – főleg úgy, hogy Puzsér Róbert szerint az énekesnőnek nagyjából abból állhat a nagy magyarsága, hogy matyóbabának öltözik.

Itt lehet meghallgatni egy részletet Puzsér Róberték beszélgetéséből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás