promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Curtis elbúcsúzott a követőitől, mostantól minden megváltozik
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis kénytelen volt búcsút inteni a rajongóinak, egy új kaland veszi kezdetét.

Curtis nevéhez számtalan botrány kapcsolódik, hiszen az utóbbi években megesett, hogy az azóta már leküzdött drogproblémájától volt hangos a sajtó, a Majkával való viszonya is sűrűn volt terítéken, illetve olyan is megesett, hogy szó nélkül nem ment el a Sztárban sztár forgatására, ezzel pedig hatalmas gondot okozott a TV2-nek – minden bizonnyal az RTL Klubos Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadában nem lesz ilyen, hiszen az nagy probléma lenne, ha a műsor készítői nem tudnák, hová tűnt a kolumbiai dzsungelben a rapper.

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy Curtis is csatlakozik az október 17-én induló Celeb vagyok, ments ki innen!-hez, de a hírességnek jó oka volt elvállalni a felkérést, ugyanis az a célja, hogy a műsornak köszönhetően egy kicsit lefogyjon, illetve elengedje a hétköznapok gondjait, és megnyugodjon – bár már korábban is elmondta, hogy a barátnője, illetve a kisfia nagyon fognak hiányozni neki, és erről árulkodik most a búcsúposztja is.

„Ma elveszik a telefonom, szóval ezzel a pár képpel búcsúzom tőletek. Szeretlek titeket!”

– írta Curtis a bejegyzéshez, amiben láthatunk egy közös fotót a gyermekével, a szerelmével, illetve egy Újpest sállal is.

Az biztos, hogy hatalmas változás, és nagy megpróbáltatás lesz ez Curtis számára, hiszen nem elég, hogy a szeretteitől távol kell töltenie a következő időszakot, de még a félelmeivel, gyengeségeivel is szembe kell majd néznie: elárulta, hogy retteg az ízeltlábúaktól, illetve tériszonya is van, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben pedig elég valószínű, hogy különböző rovarok fogják megzavarni a nyugalmát, és a magasságot sem fogja elkerülni.

Itt lehet megnézni Curtis búcsúposztját, ami egyes kommentelők szerint egész megható lett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás