promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: a fél világ Uganda ejtőernyősein röhög, az egyikük egy ToiToi vécének csapódott a nagy ünnepségen
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik ugandai ejtőernyősnek sem sikerült célba érnie, ritka ciki pillanatokat sikerült megörökíteniük a nézőknek.

Az Afrikában található, nagyjából 47 millió ember által lakott Uganda 1962. október 9-én lett független az Egyesült Királyságtól, így természetesen a 60. évforduló alkalmával egy különleges műsorral emlékeztek meg a jeles eseményről, de sajnos egyáltalán nem lett jó vége – sőt, olyan kellemetlenség történt, ami után Azahriah ToiToi vécés botránya is maximum lábjegyzet lesz.

Az Uganda függetlenségének 60. évfordulóját ünneplő eseményen a különleges erők parancsnokságának ejtőernyősei is tartottak egy látványos díszbemutatót, de arra valószínűleg senki sem számított, hogy mekkora égés lesz belőle, ugyanis a négy ember közül egyik sem tudott normálisan landolni a hatalmas stadion gyepén – de közben legalább megajándékoztak minket minden idők egyik legviccesebb videójával.

Az eseményen készült felvételek alapján volt olyan ejtőernyős, aki nemes egyszerűséggel bezuhant a közönségbe, illetve olyan is volt, aki majdnem fennakadt a stadion kilátóján, de végül ő földet ért, csak nem a jó helyre – de mindenképp azt az embert kell kiemelnünk, aki aggasztó gyorsasággal egyenesen nekizúgott egy ToiToi vécének, aminek még az ajtaja is kinyílt a becsapódás hatására.

Reméljük, hogy az imént említett, helikopterből kidobott ejtőernyős katona becsapódásának pillanatában senki sem ült éppen a ToiToi-on, illetve azt is, hogy senki sem sérült meg komolyabban a kellemetlen incidenssorozat közepette.

Íme az év eddigi talán legcikibb videója, egyenesen Ugandából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás