promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy beszóltak Berki Mazsinak, hogy azt már ő sem tudta szó nélkül hagyni
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg támadás éri Berki Mazsit, de egyre most mégis reagált a Dancing with the Stars versenyzője.

Szinte azt érezheti az ember, hogy Berki Mazsi igazi közellenség lett Magyarországon, hiszen folyamatosan kapja a beszólásokat, ráadásul a legtöbb helyen nagyon negatív hangnemben beszélnek róla. Ennek leginkább az az oka, hogy egyesek szerint nem megfelelően gyászolja a májusban tragikus hirtelenséggel elhunyt férjét, Berki Krisztiánt. A sokak által luxusözvegynek gúnyolt híresség a támadások hatására nemrég elhatározta, hogy ezentúl meghagyja magának a magánéletét:

Berki Mazsi jelenleg a Dancing with the Stars című táncos műsorban látható, a felkészüléséről pedig szinte napi szinten posztol a közösségi oldalára. A minap megint kapott egy rosszindulatú kommentet, amiben azzal támadta be valaki, hogy hamarosan úgyis ki fog esni, ezt pedig már ő sem bírta szó nélkül hagyni: először egy válaszüzenetben utalt arra, hogy az illetőnek nem kéne így viselkednie, majd külön is reagált az egész jelenségre.

„Soha nem értettem az ilyen kommenteket... Szomorú világot élünk... Őszintén kíváncsi lennék mi készteti ezeket az embereket az ilyen megszólalásokra?”

– írta Berki Mazsi egy Insta Storyban.

Ennél jóval durvább megnyilvánulásokkal szokták bombázni Berki Krisztián özvegyét, de már az is elég meglepő, hogy erre a kommentre reagált. Úgy tűnik, hogy van annyira különleges számára a Dancing with the Stars, hogy érzékenyen érintse őt a téma, valószínűleg ezért is ment neki annak, aki a kiesésével élcelődött – majd szombat este kiderül, hogy láthatjuk-e még Berki Mazsit a TV2 sikerműsorában.

Múlt szombaton volt amúgy a Dancing with the Stars első adása, amiből sokak meglepetésére Schobert Norbi felesége, Rubint Réka esett ki, akinek a táncpartnere a tavalyi győztes, Andrei Mangra volt – a fitneszedző így reagált a kiesésre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás