promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi nagyon merész döntést hozott - ez mindent megváltoztathat
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezer év után igazi nőnek érzi magát Mazsi.

A Dancing with The Stars először Kulcsár Edinát kérte fel egyik sztártáncosának, de az ex szépségkirálynő az utolsó pillanatban visszavonta az igent, mivel kiderült róla, hogy nem tudja hogyan, de babát vár G.w.M-től. Az örömük természetesen a mai napig felhőtlen, s ahogy a legutolsó interjúkban nyilatkozták, próbálják kizárni a negatív kommenteket és embereket, és csak magukra összpontosítani.

Kulcsár tehát lemondott a TV2 táncos műsorának részvételéről, de a készítők nem vacilláltak sokat: felkérték helyette Berki Mazsit, aki elmondása szerint minden okkal történik és ez a lehetőség is a lehető legjobbkor jött az életébe. Ezt a tegnapi adásban nyilatkozta Berki Krisztián özvegye és az ország elsőszámú celebasszonya,

„Ez a műsor számomra egy terápia, ahol a lelkemet, a szívemet a tánccal együtt fogom gyógyítani. Mióta beléptem a táncterembe, hatalmas változás történt az életemben minden téren."

Az október 8-ai adással indult el ugyanis a TV2-n a Dancing with The Stars, a szerkesztők pedig olyan meglepetést hoztak el Magyarországra, mint a régi 90-es évek népszerű sorozatának, a Vad Angyalnak férfi főszereplőjét, Facundo Aranát. A még mindig sármos színész a TV2 kérdésére, miszerint miért vállalta el a fellépést, teljes alázattal válaszolt,

„Ez egy nagyszerű show, és egy kicsit ideges vagyok, mert ez lesz az első alkalom, hogy egy zsűriszékben foglalok majd helyet. Hálás vagyok, amiért itt lehetek, nagyon jól érzem itt magam. Gabriela Spanic nagyon szép dolgokat mondott az országról, illetve a magyar emberekről, ezért nem volt kérdés a számomra, hogy elvállalom a felkérést."

Ebben a műsorban fog táncolni Mazsi is, az első adást pedig sikeresen vették a táncpartnerével, így jövőhét vasárnap is tovább versenyezhet a többiekkel. A TV2 kis riport videójában kifejtette, hogy komoly döntésre szánta el magát, de vajon mennyire sikerül majd megtartania a saját magának tett ígéretét?

„Nagyon nehéz új életet kezdeni, levetkőzni magunkról azt, amilyen ruhát, szerepet ránk öltöttek. Hoztam egy döntést, hogy a magánéletemet a jövőben soha nem fogom kiteregetni. A múlt az a múlt, megtörtént,"

- kezdte Mazsi, majd csillogó és vágyott szemekkel tette hozzá, hogy

„Azt gondolom, hogy a műsorban talán idővel az emberek, ha szeretnének, elkezdenek majd látni engem, hogy milyen is vagyok én valójában. És vagy szeretnek, vagy ne."

A megszeretés tényleg csak ennyin múlik, kedves Berki Mazsi?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás