promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M váratlanul új szövetségesre talált, mostantól együtt ütik Kajdi Csabát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csillagszórás volt az Allee bevásárlóközpontban.

Kajdi Csaba, ismertebb nevén csak Cyla beleállt G.w.M-be, mire a rapper olyan intelligens szöveggel vágott vissza, hogy Lakatos Márk is megemelte a képzeletbeli kalapját előtte, sőt, azt mondta, hogy 

„G.w.M barátom egyre szimpatikusabb nekem!"

Van, hogy az egymást támadásokból és beszólásokból lesz a végén a legprofibb és legjobb marketing, bár az eléggé érdekes, hogy eddig úgy tűnt, a stylist békejobbot nyújt a modellügynökség fejének, viszont mostanában inkább az ellenkezője lenne igaz. Vajon Cyla még nem reagált semmit arra, hogy Márk feloldotta a tiltását az Instagramon és erre a stylist megsértődött?

Mindenesetre, ha a régi ellenségekből nem is lesznek újra barátok, legalább új szövetségek alakulhatnak. A minap került ki ugyanis Lakatos Márk legfrissebb TikTokja, amiben az Alleeból jelentkezett be egy videóval.

Alapjáratban ebben semmiféle meglepetés nincsen, hiszen a stylist minden második nap tesz fel valamit az Alleeból, ha már ehhez a bevásárlóközponthoz is köti a munka, de ebben a jelenlegi felvételben felbukkan egy sztárvendég is. Nem, nem Kajdi Csaba, hanem maga G.w.M.

A hangulat fergeteges, bár Kajdi neve itt is felmerül, maga Lakatos Márk kérdezi meg a rappertől, hogy

„Kajdival is össze fogsz itt futni?"

Mire G.w.M csak annyit válaszol, hogy még szép, természetesen. Én azért megnéznék egy Kajdi-Lakatos-Varga triót, ahogy egymás társaságában ülnek és az élet komoly dolgairól beszélgetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás