promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Lakatos Márk G.w.M miatt ment neki keményen Kajdi Csabának, eddig tartott a béke?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alig békült ki Lakatos Márk és Kajdi Csaba, máris feszültség van közöttük.

Volt idő, mikor Lakatos Márk és Kajdi Csaba nem ápoltak éppenséggel jó kapcsolatot egymással, de úgy tűnik, hogy nemrég a megbocsátás útjára lépett a stylist, és újra bekövette Instagramon Cylát, hiszen saját állítása szerint igazi karmikus kapcsolat az övék. De most úgy néz ki, hogy ismét megjelentek felettük a sötét felhők, és ez Kajdi Csaba egyik videója miatt van, amiben keményen nekimegy G.w.M-nek, amiért nem végezte el az iskolát:

Az imént említett felvételen Kajdi Csaba szóvá tette G.w.M és a Párharc című műsor kapcsán (amiben a rapper a párjával, Kulcsár Edinával fog szerepelni), hogy már az iskolát sem kell elvégezni ahhoz, hogy valaki bekerüljön a tévébe. G.w.M pedig meglepően éretten és komolyan reagált a beszólásra, ugyanis elmondta, hogy nem mindenkinek adatik meg az a lehetőség, hogy tanuljon, neki ráadásul pénzt kellett annak idején teremtenie a családjának – most Lakatos Márk is megszólalt ezzel a balhéval kapcsolatban.

Ahogy azt sejteni lehetett, Lakatos Márk G.w.M-nek adott igazat, és hozzátette:

„Ha jól belegondolunk, most ahhoz, hogy Edinával elmenjenek harcolni, ahhoz nem kell különösebb iskola. És egyébként, ha jól belegondolunk, Kajdi Cylát sem az iskolái miatt válogatták be a tévébe, hanem a bohóckodása miatt, ahogy egyébként engem is – és így kerek ez a történet.”

Nem ez az első alkalom a békülés óta, hogy Lakatos Márk oda-odaszúrt Kajdi Csabának, szóval könnyen lehet, hogy hamarosan komolyabban is egymásnak fognak feszülni, onnan pedig nem biztos, hogy lesz visszaút számukra.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás