promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kajdi Csaba csúnyán odaszúrt G.w.M-nek, rögtön jött is a meglepő reakció Kulcsár Edina szerelmétől
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M nem hagyta szó nélkül Kajdi Csaba beszólását.

Varga Márk, azaz G.w.M már hosszú évek óta készíti a nagy sikerű dalokat, de sokan mégis idén januárban ismerték meg őt, mikor kiderült, hogy összejött az egykori szépségkirálynővel, Kulcsár Edinával. Azóta is boldogok együtt, bár folyamatosan kapják a támadásokat – a minap például az a Kajdi Csaba is beléjük állt, aki nemrég Tóth Gabival is feltörölte a padlót:

Kajdi Csaba, vagyis Cyla éppen a városban autókázott, mikor meglátta egy hatalmas poszteren G.w.M-et és Kulcsár Edinát, akik a hamarosan induló Párharc című műsorban fognak szerepelni együtt. Az influenszer kicsit gúnyosan tett is pár megjegyzést azzal kapcsolatban, hogy ma már nem kell elvégezni az iskolát ahhoz, hogy valaki a tévében szerepeljen, ezzel pedig bizonyos szinten meg is alázta a rappert, aki meglepően reagált a beszólásra.

„Sajnos nem mindenkinek adatik meg az, hogy legyen lehetősége tanulni gyerekkorban, vagy az életében. Nekem pénzt kellett csinálnom, hogy a családomnak segíteni tudjak... És sok más ilyen sors van, főleg ott, ahonnan én jövök...

Én személy szerint nagyon bírlak téged, és ne vedd támadásnak, mert tényleg kedvellek, azért is válaszolok itt neked!! Legyen az a példa az én karakteremben, hogy nem kell a bűnözést, vagy egy romlott életet választani, hanem kemény és kitartó munkával, na meg persze akarattal valósítsuk meg az álmainkat bármit is dob a gép a kezdőcsomagba!”

írta G.w.M.

Sokan arra számítottak, hogy G.w.M elküldi melegebb éghajlatra Kajdi Csabát (mint ahogy Azahriah-t is annak idején), de végül inkább egészen éretten üzent neki, ami nagyon ritka manapság, főleg a hírességek között, hiszen szinte mindenki balhézni akar a másikkal a hírverés miatt.

G.w.M amúgy nemrég Varga Viktorral rúgta össze a port, és ott állítólag a kameráknak volt köszönhető, hogy nem fajult el a dolog:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás