promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ez már nagyon gusztustalan” - Tovább durvul G.w.M és Azahriah harca
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Titánok harca, avagy: G.w.M keményen helyre teszi a nála 5 évvel fiatalabb Azahriah-t.

A magyar rapperek csak ritkán tudnak békében megférni egymás mellett, hiszen folyton le akarják nyomni a másikat, és sajnos a legapróbb csipkelődésre is szinte halálos fenyegetésekkel reagálnak. Egyelőre még szerencsére nem ilyen durva a helyzet Kulcsár Edina szerelme, G.w.M, illetve a Toi Toi vécés szexbotrányba keveredő Azahriah között, de azért volt már nagy port kavaró, közös esetük:

Azahriah a minap egy másik rapperrel keveredett botrányba, ugyanis miután Missh nekiment egy Insta Story-ban, amiért rocksztárnak nevezte magát az egyik dalában, elég keményen leoltotta őt a mindössze 20 éves előadó.

„Ezt elfelejtetted a fejemhez vágni, amikor a benzinkúton képért jöttél oda és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új nagy hullám. Én a Pizza King type repesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos”

– reagált Azahriah Missh szavaira.

Ez a bizonyos szintű arrogancia sokaknál kiütötte a biztosítékot, hiszen hiába Azahriah most az egyik legnagyobb magyar sztár, akkor sem kéne ilyen stílusban beszélnie másokról. Csak idő kérdése volt, hogy G.w.M is becsatlakozzon a botrányba, és kőkeményen helyre tegye a nála 5 évvel fiatalabb rappert:

„Na te kis sz*ros. Most már nagyon nagy ember vagy, komolyan. Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy Pizza King type repesek? Már akkor fellépni jártunk, amikor még azt sem tudtad, hogy mi lesz belőled, ha nagy leszel. Tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad, öcsém. Örüljél annak, hogy ha a Missh rólad beszél”.

Ezek alapján még egy ideig szinte biztos, hogy nem lesz békés a viszony G.w.M és Azahriah között, hiszen nem ez az első alkalom, hogy összezörrennek – pedig G.w.M annak idején még arra is nyitott volt, hogy közös zenét csináljanak.

G.w.M amúgy nemrég Schobert Norbi botrányába is belefolyt, és sokakat meglepett a kijelentéseivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás