promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló átalakulás: Johnny Depp arcával valami nem stimmel, rá sem ismerni már A Karib-tenger kalózai sztárjára
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Johnny Depp úgy megváltozott, hogy sokkolta a rajongóit.

Johnny Depp mostanában sokkal inkább aktív a zenei életben, mint a filmes világban. Az Amber Hearddel folytatott per miatt egész Hollywood elfordult A Karib-tenger kalózai sztárjától, és bár a bíróság a javára döntött, egyelőre nem úgy tűnik, hogy kapkodnának érte a nagy stúdiók és producerek.

Jelen pillanatban egyetlen olyan produkcióról tudni, amiben szerepet vállalt: a színész XV. "Hőnszeretett" Lajos királyt alakítja majd a Jeanne du Barry-ról szóló filmben, aki Lajos király utolsó szeretőjeként vált ismertté, és a francia forradalom alatt végezték ki. Nemrég egy kép is kikerült az internetre, amin megnézhetjük, hogyan néz ki Johnny Depp Lajos királynak maszkírozva.

Ezen kívül készül egy film a híres olasz festő, Amedeo Modigliani életének egy bizonyos részletéből. Ennek a produkciónak a producerei között van Barry Navidi és Al Pacino is, aki személyesen kérte fel Depp-et, hogy rendezze meg a jövő tavasszal, Európában forgó filmet.

Deppel mostanában inkább a színpadon találkozhatnak a rajongói, ugyanis nemrég kiadott egy közös lemezt Jeff Beckkel, most pedig közös turnéra indultak, aminek következő állomása New Yorkban lesz.

Itt találkozott Johnny a rajongóival, és néhány közös szelfit is készített velük, de sokan teljesen ledöbbentek azon, hogy kedvenc színészük mennyire megváltozott. Az arca kikerekedett és az arcszőrzetétől is teljesen megváltozott. Többen is azzal poénkodnak most a közösségi médiában, hogy Johnny sokkal inkább hasonlít most Ozzy Osbourne-ra, mint saját magára, míg a magyar fanok szerint úgy néz ki, mint Charlie. Való igaz, ebben a formában Depp teljesen felismerhetetlen, de látszik rajta, hogy boldog, és ha valaminek, annak mindenképpen örülni kell, hogy a színész lelki világa most teljesen rendben van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás