promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva mellei ennyire még nem voltak közel, de Vasvári Vivien is hatalmasakat villantott – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül Valeria Duque képeivel forrósítjuk fel a hangulatot.

Horváth Éva az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno, most azonban már anyukaként, és influenszerként tengeti a mindennapjait. Nem olyan rég hazalátogatott Magyarországra a családjával, de már vissza is tértek Balira. Aki Éva új videójára kíváncsi az ottani kalandjaikról, az kattintson ide, nálunk viszont a válogatásban a villantásoké a főszerep. A anyuka nem is fogta vissza magát Instagramon, és megmutatta a követőinek a csodás dekoltázsát.

Vasvári Vivien továbbra is fantasztikus formában van. Megmondanátok, hogy már van két gyermeke? A celeb szorgosan gyűjti a lájkokat és a követőket is az Instagram-oldalán, ahol a legtöbb esetben mindig jut valamilyen szexi tartalom. A híresség nyaralása nem olyan ért véget Mauritiuson, mi pedig mutatjuk az ott készült legdögösebb fotókat.

Végül érkezzen egy modell, aki igazi sztár Kolumbiában, de amint meglátjátok, hogy milyen tüzes fotókat szokott megosztani, lehet ti is bekövetitek az Instagram-oldalát. Valeria Duque nem csak influenszer, hanem újságíró is. Attól sem riad vissza, hogy bevállalós extrémebb tartalmakat áruljon neten.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás